Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Publicitate artistica sau proiectul Absolut Blank in Romania

Tags: absolut vodka, absolut blank, campanie, absolut artists, romania, aplicatie facebook

Desi reprezinta un produs dur, cu multe grade alcoolice, brandul Absolut are si o fata soft, ba chiar neobisnuit de creativa. Dupa ce si-a dat sticlele pe mana artistilor lumii in cadrul campaniei "It All Starts With An Absolut Blank", brandul a lansat o provocare creativa si romanilor cu porniri artistice.
Provocarea a luat forma competitiei ABSOLUT ARTISTS, desfasurata in perioada 11 iulie-26 august, pe pagina de Facebook a Absolut Romania. Prin intermediul aplicatiei, artistii romani au putut inscrie lucrari pornind de la conceptul "It all starts with an absolut blank", In concurs s-au inscris peste 500 de lucrari, dintre care aproximativ 330 au intrat in finala, informeaza un comunicat de presa emis de G2 Romania.

Proiectul a fost promovat cu ajutorul unor bannere si articole pe mai multe site, dar si prin Facebook Ads si posturi ce trimiteau catre aplicatie pe paginile de Facebook ale partenerilor.

Cei 3 mari castigatori au fost alesi in urma voturilor publicului si ale juriului de specialitate. Astfel, Absolut Madness, Absolut Party si It all starts with an absolut blank sunt creatiile artistice care se vor regasi pe sticla uriasa ABSOLUT BLANK, de nu mai putin de 8 metri inaltime.

"In mai putin de doua luni, peste 500 de lucrari au fost inscrise intr-una dintre cele mai de succes competitii Absolut de pana acum. A fost foarte interesant sa le urmarim reactiile pe Facebook, am asteptat in fiecare zi lucrari noi, care de cele mai multe ori ne-au depasit asteptarile, iar aceste lucruri au creat o imagine fanstastica a brandului in mediul online. Asteptam nerabdatori sa vedem cele trei lucrari castigatoare pe sticla gigantica Absolut Blank si le uram felicitari artistilor", spun reprezentantii companiei.

Absolut Madness (Ciprian Dumitriu)


Absolut Party (Andreea Benu)


It all starts with an absolut blank (Adrian Serghie)

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016