Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stella Artois s-a gatit pentru Craciun

Tags: stella artois, craciun, bere, album, muzica, sarbatori

Inainte chiar ca iarna sa-si intre in drepturi si zapada sa devina stapana peste toate, brandurile se metamorfozeaza in asteptarea sarbatorilor. Stella Artois si-a schimbat ambalajul in cinstea acestora, pentru a da de veste lumii ca se apropie Craciunul.
Brandurile par sa fie primele care intra in atmosfera sarbatorilor de iarna, iar Stella Artois nu face exceptie. Compania a pregatit ambalaje speciale pentru a marca cel mai indragit si mai asteptat eveniment festiv de peste an si va lansa o doza de 440 ml in editie limitata de Craciun.

Aceste noi aparitii vor fi sustinute printr-o campanie social media intensa, la care se adauga o campanie TV creata de agentia Mother. Noul spot va fi difuzat incepand de la mijlocul lunii noiembrie si pana pe 26 decembrie.
Dar peste toate, poate cel mai frumos cadou oferit consumatorilor de sarbatori este albumul „Under the Christmas Star”, o colectie inedita de piese muzicale specifice Craciunului puse pe acorduri de jazz si disponibila in mod gratuit pe pagina web a brandului.  
           
„Stella Artois este renumita pentru actiunile sale de pionierat in materie de prezentare a brandului. Acest mix exclusiv de ambalaj unic, suport publicitar consistent si albumul inovativ pe care il daruim clientilor, va face ca Stella Artois sa fie prima alegere a consumatorilor de bere de Craciun”, cred reprezentantii companiei.
Stella Artois isi leaga numele si povestea de spirtul Craciunului. Ea a fost creata in 1926 de catre un maestru berar, pe nume Sebastian Artois, ca bautura de sarbatoare, distincta fata de berea neagra care se consuma in mod obisnuit in Belgia acelor vremuri. Artois a creat o licoare aurie, stalucitoare menita sa lumineze sarbatoarea Nasterii Domnului si sa aduca voia buna. Nu intamplator numele ales, stella, face referire la steaua de Craciun.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016