Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stimuleaza creativitatea la locul de munca prin cateva idei eficiente

Tags: creativitate, locuri de munca, inspiratie, amenajare birou

In multe situatii avem nevoie de inspiratie fie ca vorbim desprea cazurile in care trebuie sa scriem un text, fie despre situatiile in care e nevoie de o idee care sa lanseze un nou produs, de exemplu. Oricum ar fi, inspiratia si creativitatea sunt in stransa legatura astfel ca va trebui sa ademenim mai intai inspiratia pentru a ne bucura de idei originale.
Unul dintre sfaturile mele preferate este cel care ne recomanda sa fim vizitator in propriul birou. Putem schimba locul in care se afla scaunul nostru si sa ne apropiem astfel mai usor de o perspectiva diferita asupra lucrurilor. Poate parea nesemnificativ, insa chiar si cea mai mica schimbare a imprejurarilor poate stimula simturile si poate ajuta creativitatea. Daca aveti libertatea de a pleca din birou, nu ezitati. Am intalnit de multe ori copywriteri care lucrau la cele mai importante proiecte in timp ce stateau intr-o cafenea.

Schimba locul tablourilor din birou. Daca nu ai astfel de tablouri, cumpara cateva. Poti inrama unele fotografii cu oamenii dragi din viata ta sau iti poti alege unele lucrari de arta preferata cu care sa iti decorezi biroul. Schimba locul acestora cam de doua ori pe luna si vei vedea in ce mod te influenteaza un astfel de obicei.

Fa-ti rost de un scaun foarte bun. Stii cliseele acelea din filmele americane in care cel concediat paraseste cladirea cu un scaun si o planta? Ei bine, exista un motiv intemeiat pentru care unii salariati aleg sa isi cumpere singuri scaunul de birou.

Gaseste functii noi pentru spatiul nefolosit de pe biroul tau. Cateva plante sau picturi, o tabla si cateva markere sau orice altceva care ar putea sa va ajute sau pur si simplu sa relaxeze atmosfera din birou.

Noteaza in scris fiecare idee. Uneori suntem covinsi ca nu vom uita un gand care tocmai ne-a trecut prin minte, insa aceasta garantie este una falsa, de cele mai multe ori, asa ca cel mai bine este sa scriem imediat toate ideile si sa dezvoltam planuri pornind de la acestea.

Ia pauze mici care sa iti ajute mintea sa se relaxeze. Citeste cateva citate care te inspira. Uita-te la un clip video care iti da mereu o stare de buna-dispozitie.

Toate acestea au un succes garantat, insa unele idei pot functiona mai eficient in cazul unor persoane. Cel mai bine este sa descoperim ulteriori si singuri care sunt acele lucruri care ne fac sa avem o multime de idei bune in fiecare zi.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016