Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Volkswagen l-a reinviat pe Darth Vader pentru Super Bowl 2012

Tags: volkswagen, reclama, superbowl, darth vader, caine, bolt

Anul trecut clipul sau publicitar a facut furori in cadrul Super Bowl si dincolo de el, fara a fi insa deosebit de complex ori costisitor. Prin simplitatea si amuzamentul fin a devenit grozav de indragit, dar a ridicat stacheta si nivelul asteptarilor pentru anul acesta.
Si pentru a nu dezamagi un public atat de captivat de Darth Vader, celebrul personal malefic din Razboiul Stelelor, Volkswagen a mizat din nou pe puterea acestuia de seductie. Dar, de data asta, numai partial.   
Dupa ce si-a tachinat fanii cu reclama „The Bark Side” (care a adunat peste 10 milioane de vizualizari in mai putin de doua saptamani) si cu cinci zile inainte de cel mai asteptat eveniment sportiv din SUA, producatorul german de automobile a postat pe YouTube clipul publicitar cu care va defila in timpul Super Bowl.  
Spotul de 76 secunde il are ca protagonist pe Bolt, un caine supraponderal care decide brusc sa slabeasca inspirat fiind de formele mici si atragatoare ale unui Beetle, noul Beetle. Dupa eforturi si exercitii sustinute acesta reuseste sa ajunga la greutatea normala si sa tina pasul cu masina ochioasa care l-a inspirat.
Dar dincolo de cainele si povestioara sa simpatica, printr-un truc regizoral ni se dezvaluie insusi Darth Vader. Ce legatura are el cu toate acestea? Priviti si veti afla.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant