Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carti pentru profesionisti, acum la oferta speciala!

Tags: carti de afaceri, carti profesionisti, carti marketing

Cartile ne ofera informatiile de care avem nevoie pentru a lua deciziile referitoare la dieta, la cresterea copiilor, la dezvoltarea carierelor noastre, la demararea unei afaceri, la maniera in care ne vom dezvolta din punct de vedere personal.

Si in carti ne investim o parte serioasa din resursele de care dispunem, bani, timp, energie. Citim cu placere, citim cu stilourile in mana, luam notite si ne folosim de strategiile care ne pot aduce castiguri inestimabile.


Si esential este sa constientizam faptul ca nu trebuie sa ne limitam la domeniul nostru de referinta atunci cand alegem carti pe care sa le studiem. Avem o mica afacere si incepem sa citim si carti de marketing, carti de contabilitate si fiscalitate, carti in limbi straini, carti despre productivitate si strategie in motivarea angajatilor, carti despre leadership si nu numai.


Pentru cei interesati sa isi dezvolte orizontul cunoasterii, iata cateva carti pe care sa le aveti in biblioteca, lucrari realizate de oameni cu experienta in domeniul lor de referinta. Castigati din experienta lor si din greselile comise de ei, din sfaturile si indrumarile lor, din strategiile pe care vi le pun la dispozitie.


O colectia variata de carti utile este disponibila aici, la oferta incredibila >>>
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016