Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 sfaturi pentru intalniri virtuale mai bune

Tags: intalniri virtuale, cum sa iti tii clientii aproape, companii existente doar in spatiul virtual, instrumente virtuale

Cand vine vorba de clienti, consultanti sau angajatii de acasa, este foarte posibil ca acestia sa nu fi calcat niciodata in biroul tau, asta in cazul in care ai un birou din punct de vedere fizic. Cei mai multi dintre antreprenori au companii care exista doar in spatiul virtual.
O modalitate ideala de a-ti tine atat angajatii si clientii aproape este organizarea intalnirilor virtuale. Dar stii cum sa incepi asa ceva? Dincolo de mult utilizatele instrumente de conferinte digitale, cum ar fi Skype sau Go2Meeting, au aparut unele noi, care permit antreprenorilor sa comunice eficient si sa se si vada in acelasi timp.

Iata trei instrumente virtuale care pot ajuta pe oricine din aceasta bransa:
 
1. Google Hangout
 
Atat mebrii echipei tale, cat si clientii tai, trebuie sa foloseasca Google Hangout. Acest program necesita autentificare Google si un webcam. Cauta aplicatia pe Google Plus si  apoi invita 10 persoane sa te insoteasca.
 
Ce face aceasta aplicatie unica este faptul ca iti permite sa vizualizezi si sa colaborezi pe Google Documents in timp ce pastrezi contactul vizual cu mai multe persoane pe webcam. De asemenea, poti adauga persoanele pe care doar sa le auzi fara sa le vezi doar activand butonul "Telephone" care se afla in bara din susul paginii.
 
Apelurile vocale sunt gratuite in Statele Unite ale Americii si in Canada. Taxele internaționale variază de la 2 centi la 1 dolar pe minut, in functie de tara si daca este un telefon fix sau mobil. Din moment ce nu necesita descarcare, Google Hangout reprezinta una dintre cele mai rapide moduri de a stabili o intalnire virtuala.
 

2) WebEx Meetings
 
Programul Cisco, WebEx meetings, poate fi un instrument virtual foarte folositor pentru proiectele de grup. Acest program este foarte util, deoarece poti atasa toate documentele de care echipa ta are nevoie. Prezentari, liste de verificare, bugete si agende, toate acestea le poti pune la dispozitia grupului cu care lucrezi.
 
Aplicatia este foarte usor de folosit, iar utilizatorii trebuie doar sa se inregistreze de pe motorul de cautare pe care il folosesc pe calculator, tableta sau smartphone. In timp ce vorbesti cu o persoana, poti de asemenea sa trimiti megaje unui alt membru. Aceasta este o modalitate excelenta in cazul in care ai anumite intrebari pe care vrei sa le adresezi doar unor membrii, ci nu intregului grup.

WEbEx Meetings este gratuit daca il folosesc pana la trei persoane pe sedinta. Planul premium include pana la 25 de persoane si costa 49 de dolari pe luna.
 

3) FuzeBox
 
FuzeBox este stralucitor, este un instrument de inalta tehnologie, folosit pentru conferinte, prin care se pot accesa slide show-uri dar si filme. Il poti folosi  impreuna cu alti 12 participanti, fiecare avand parte de o imagine HD, astfel incat sa imite cat mai bine intalnirea fata in fata.
 
Secretul FuzeBox este acela ca foloseste aplicatii originale. In loc sa trimita tuturor utilizatorilor un site pentru a se conecta, acestia au aplicatii special concepute pentru iPhone, iPad, Telefon android, Calculator sau Mac. Acest lucru inseamna ca daca folosesti aceasta aplicatie nu vei avea probleme la conectare sau probleme de compatibilitate.
 
Atunci cand folosesti FuzeBox pentru conferinte, poti imparti cu ceilalti fisiere si nu numai. FuzeBox poate costa de la 15 dolari pe luna pentru 15 participanti ce beneficiaza de imagine High Definition si poate ajunge pana la 69 de dolari pe luna pentru servicii complete.


 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016