Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 moduri de a pierde respectul angajatilor

Tags: calitati lideri, mentinerea respectului, relatia cu angajatii, obiceiuri lideri

Daca oamenii care lucreaza cu tine, sau pentru tine, nu te respecta, acestia iti vor pune la indoiala fiecare decizie si cel mai probabil sunt pe picior de plecare din firma ta.
Mediul de lucru este foarte important pentru devoltarea unei afaceri, de aceea trebuie sa ai grija de comportamentul pe care il afisezi in fata angajatilor si colaboratorilor tai.

Iata cinci obiceiuri ale oamenilor de afaceri care distug respectul angajatilor lor:

1. Esti lipsit de respect


Sa te astepti sa te respecte cei din jur atunci cand nu te respecti nici macar tu, este in zadar. Asadar, acorda-ti mai multa atentie, pentru ca fiecare culege ceea ce seamana!

2. Intarzii constant

In afara de situatiile pentru care ai motive plauzibile, sa intarzii la o intalnire sau sedinta de afaceri reprezinta lipsa de respect fata de ceilalti, dar si lipsa de profesionalism.

3. Devii defensiv cand ti se pun intrebari

Sa devii defensiv de fiecare data cand ti se sugereaza ca ai gresit ceva, te va pune intr-o lumina proasta in fata celorlalti, care vor observa ca nu poti admite o greseala, nu iti asumi consicentele si nu esti responsabil pentru ceea ce faci.

4. Dai vina pe ceilalti

Sa dai vina pe ceilalti pentru greselile tale este mai decat daca ai incerca pur si simplu sa le acoperi, mai ales daca persoanele respective vor fi nevoite sa suporte consecinte.

5. Ii pui pe ceilalti sa minta pentru tine

Atunci cand ii pui pe cei din jur sa minta pentru tine, in mod special cand asta implica anumite riscuri, relevi doua lucruri:

a) ca este un mincinos;
b) ca ai impresia ca si ceilalti sunt mincinosi, dar si suficient de naivi pentru a te acoperi prin minciuni;

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016