Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aplicatia pe care Steve Jobs nu a vrut-o nici in ruptul capului

Tags: tawkon, aplicatie android, iphone, apple, steve jobs, niveluri radiatii

Ipohondri din toata lumea, fiti fericiti! Exista o noua aplicatie Android care ne spune exact cate radiatii electromagnetice sunt emise asupra creierului nostru dinspre telefon si chiar ne sugereaza sa indepartam telefonul de urechi, informeaza Daily Mail.
Insa utilizatorii de iPhone nu sunt la fel de norocosi, caci aplicatia nu a fost achizitionata si de Apple, fostul CEO, Steve Jobs, refuzand-o personal, printr-un email lapidar care spunea blanc "Nu ne intereseaza".
 
Ce face aplicatia: avertizeaza utilizatorul cand nivelurile de radiatii sunt prea mari, luand in calcul modelul telefonului si ce se transmite prin antena si ofera sugestii privind scaderea nivelurilor periculoase.
 
"Tawkon este o aplicatie gratuita care alerteaza cand sar in aer niveluriel radiatiilor si va da o mana de ajutor sa le coborati", spun creatorii ei.


 
Cea mai simpla sugestie este aceea de a indeparta telefonul de la ureche, de a folosi castile pentru a continua convorbirea sau chiar de a inchide.
 
Tawkon este o aplicatie gratuita ce poate fi descarcata din Google Play. Ea a fost downloadata de 10.000 ori in prima saptamana de la lansare.
 
Pana in acest moment, nu au fost dezvaluite suficiente probe care sa indice faptul ca telefonul mobil afecteaza sanatatea umana, in ciuda numeroaselor cercetari efectuate in ultima decada. Reamintim ca exista nenumarate voci acre spun ca folosirea intesiva a dispozitivelor mobile creste riscul de tumora pe creier si alte tipuri de cancer, din cauza campurilor electromagnetice emise de acestea.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016