Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie soc: Candidatii francezi la presedintie, infatisati pe patul de moarte

Tags: campanie socanta, nicolas sarkozy, candidati la presedintie

Mai multi activisti pro-eutanasie din Franta au lansat o campanile destul de brutala la adresa a trei important candidati la presedintie, in dorinta de a promova sinuciderea asistata a pacientilor bolnavi in stadiu terminal.
Astfel, Presedintele francez Nicolas Sarkozy, liderul de dreapta Marine Le Pen si candidatul Francois Bayrou sunt infatisati pe patul de moarte, cu fete cadaverice, ca si cum ar suferi de boli incurabile in stadiu terminal.








 
Imaginile, care au fost realizate de Association pour le Droit de Mourir dans la Dignite, au aparut in saptamanalul francez Les Inrockuptibles. In dreptul imaginilor era redactat urmatorul text: “Domnule sau doamna candidat, chiar trebuie sa va punem in aceasta postura pentru a va determina sa va schimbati punctul de vedere privind eutanasia?”
 
Alegerea celor trei candidati nu a fost facuta la intamplare, cunoscandu-se faptul ca acestia se opun in mod public la sinuciderea asistata, a declarat presedintele asociatiei ADMD, Philippe Loheac.  Asociatia urmeaza sa organizeze o demonstratie in acest sens pe 24 martie la Paris.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016