Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inchide Oprescu terasele de pe Lipscani sau nu?

Tags: sorin oprescu, primar general al capitalei, centrul vechi, inchidere terase

PDL Bucuresti ii solicita primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, retragerea proiectului referitor la programul teraselor din Centrul Vechi.
Proiectul privind functionarea teraselor din Centrul Vechi prevedere inchiderea acestora la ora 22:00 sau 24:00, potrivit fostului prefect al Capitalei, Mihai Atanasoaei.

"Centrul Istoric este una dintre atractiile majore din punct de vedere turistic in Capitala. Regulamentul propus de Oprescu va falimenta o investitie multianuala de circa 28 de milioane de euro, care aduce venituri serioase la bugetul PMB", a declarat Atanasoaei.

Mai mult decat atat, fostul prefect al Capitalei sustine ca acest proiect va stopa activitatea turistica din Bucuresti, care oricum nu este la nivelul altor capitale europene si va falimenta firmele care activeaza in Centrul Istoric.

Daca primarul general si majoritatea USL vor actiona ca niste manageri si nu doar ca oameni politici, aceasta zona ar putea deveni mai mult decat principala atractie a orasului, dar si o sursa de venit extrem de importanta pentru bugetul Capitalei, explica Atanasoaei.

Acest scandal a izbucnit dupa ce Primaria Capitalei a propus ca cele mai multe terase din Centrul Istoric sa functioneze in perioada martie-noiembrie  doar pana la ora 22:00, dar a si interzis organizarea de nunti sau botezuri.

Proiectul care nemultumeste proprietarii de restaurante, agentiile de turism  dar si locuitorii orasului este in dezbatere publica pana in 25 ianuarie. 


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016