Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul Gmail se dezvaluie... dintr-o eroare

Tags: gmail, google, mail, noul gmail

Si gigantii gresesc cateodata. Google a pregatit o versiune imbunatatita a platformei de email, pe care urma sa o lanseze cu tam-tam in perioada urmatoare. Doar ca dintr-o greseala, clipul de prezentare a noului Gmail a fost postat pe YouTube ceva mai devreme decat era planificat.
Reprezentatii Google au restrictionat ulterior accesul la filmuletul postat pe canalul companiei, lasand in urma mesajul: „Oops, nu trebuia sa vedeti asta. Ramaneti aproape, in curand vom dezvalui mai multe informatii despre noul design al Gmail”. Totusi,  nu au fost suficient de rapizi. Asta pentru ca un utilizator a reusit sa copie la timp clipul cu pricina, postandu-l din nou pe YouTube.
Dar ce aduce nou site-ul de email al Google? Potrivit filumetului de prezentare, utilizatorii Gmail vor avea posibilitatea de a ajusta dupa bunul plac dimensiunile ferestrei si a zonelor de chat, temele includ imagini HD, email-urile vor contine fotografii de profil ale expeditorilor, iar optiunea de cautare devine mult mai facila si mai prietenoasa.
Acestea sunt cele mai importante modificari realizate in cadrul Gmail de la lansarea acestuia si urmaresc sa modernizeze si sa simplifice interfata site-ului.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

leila 30-Oct-2011 12:01:10
Hei, nu exista asa "greseala"! Era parte din plan... :-) ca sa creasca interesul.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016