Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiera: Romanii pot plati intretinerea online si cu cardul prin intermediul unei aplicatii

Tags: aviziero, aplicatie intretinere, plata intretinere, card, online

Daca prezentul este al smartphone-urilor, viitorul apartine aplicatiilor, care aplicatii devin din ce in ce mai sofisticate si mai utile, totodata. De exemplu, aplicatia online de gestiune a asociatilor de proprietari din Romania a introdus in premiera pe piata locala plata cu cardul a intretinerii.
Astfel, incepand cu luna ianuarie, utilizatorii Aviziero isi vor putea achita intretinerea online, folosind cardul, direct din contul personal. Serviciul este disponibil la nivel national, plata intretinerii online fiind deja implementata pentru peste 200 de apartamente din Bucuresti, dar si din alte orase din tara.

“Plata cu cardul a intretinerii reprezinta un pas natural in evolutia portofoliului de servicii oferite de Aviziero. Inca de cand am lansat aplicatia stiam ca urmeaza sa introducem si un astfel de beneficiu si suntem incantati ca acum putem sa le oferim utilizatorilor Aviziero avantajele platii online a intretinerii. Intretinerea ramasese ultima cheltuiala lunara ce nu putea fi platita cu cardul”, spune Bogdan Ioan  (Managing partner & founder Aviziero).

Aviziero permite doua solutii la plata cu cardul, una oferita de catre BCR si cealalta de catre PayU, precum si utilizarea tuturor tipurilor de carduri disponibile pe piata, inclusiv Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.

Aviziero, programul online de gestiune a asociatiilor de proprietari, a fost lansat pe piata in 2010 si este folosit in prezent in administrarea a peste 7.500 de apartamente.

Aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor 3 module de servicii. Modulul de baza, Aviziero (Tabel), ce calculeaza lista de intretinere si gestioneaza fondurile, modulul Aviziero Pro (Contabilitate), ce include functionalitatile modulului Aviziero (Tabel) si ofera in plus toate serviciile de contabilitate necesare unei asociatii de proprietari si modulul Acces Proprietari care ofera utilizatorilor posibilitatea de a avea acces non-stop la toate informatiile legate de intretinere.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016