Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prima femeie CEO gravida intr-o companie TOP 500

Tags: femeie, gravida, ceo yahoo!, google

Yahoo! a anuntat luni seara ca noul sau CEO este Marissa Mayer, vicepresedinte Google (unde a lucrat 13 ani ca director general) si unul dintre primii 20 de angajati ai motorului de cautare. Marissa Mayer, in varsta de 37 de ani, a dezvaluit pentru Fortune ca este insarcinata si urmeaza sa nasca in octombrie 2012.
Marissa Mayer devine astfel cel de-al cincilea lider din ultimii patru ani care va incerca sa revigoreze compania. Va prelua miercuri functia de la CEO-ul interimar Ross Levinsohn, care conduce compania din luna mai, cand Scott Thompson a demisionat din cauza unor minciuni din CV-ul pe baza caruia fusese angajat. Mayer a absolvit informatica la Universitatea Stanford, specializandu-se in inteligenta artificiala.
 
Mayer a ajuns la Google in 1999, fiind cel de-al 20-lea angajat al motorului de cautare, si este creditata cu intretinerea paginii de start a companiei timp de 10 ani si supravegherea unor facilitati precum Gmail, Google News sau cautarile de imagini, carti si produse.
 
Dupa anunt, actiunile Yahoo! au urcat cu 1,69% la 15.91 dolari, Yahoo! Cele ale Google au pierdut 0,33%.
 
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016