Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acum poti asocia contul de YouTube cu cel de Google+

Tags: google+, asocierea contului, pagina google, branding personal, canal, youtube

Google a anuntat luni ca YouTube permite acum asocierea contului creat de utilizatori cu profilul Google+.
Aceasta asociere se poate face fara ca utilizatorii sa fie obligati sa modifice numele canalului de YouTube.

Inca din luna august, YouTube a permis unor anumiti utilizatori sa isi modifice identitatea pe YouTube astfel incat aceasta sa se potriveasca celei de pe profilul Google+. In curand, toti utilizatorii vor fi incurajati sa faca acelasi lucru.

Google recomanda utilizarea numelui de pe Google+ de catre cei interesati de dezvoltarea brandingului personal sau pastrarea numelui ales pentru canalul de YouTube in conditiile in care acest nume este deja popular.


Pentru cei care nu sunt interesati de brandingul personal, Google recomanda preluarea numelui de pe YouTube si crearea unei noi pagini pe Google+ cu acelasi nume, aceasta fiind diferita de profilul de Google+.

Cu toate acestea, trebuie mentionat ca in prezent Google nu permite crearea unor astfel de pagini, aceasta optiune urmand sa fie disponibila in urmatoarele sapatamani, odata cu alte optiuni noi care tin de managementul unei pagini, una dintre acestea fiind posibilitatea ca o singura pagina sa aiba pana la 50 de administratori.

Sursa: thenextweb.com
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016