Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care sunt cele mai importante cinci mesaje de pe Twitter din ultimele sapte zile

Tags: mesaj, twitter, google+, papa benedict, lindsay lohan

Care sunt mesajele de pe acest site care merita cea mai multa atentie? De fapt, care au si primit-o deja? Cum, nu stiti? Papa se da pe net, iar Google isi lanseaza propria versiune de facebook. Haideti sa le trecem in revista impreuna.
1. Anuntul oficial al Google de marti despre o retea sociala cu totul noua, Google+, care combina elemente ale Facebook, Twitter, Quora si ale altor servicii de socializare: "Va prezentam noul proiect Google+: Viata reala impartasita, un web regandit: http://t.co/4qspV7Z". 
 
2. Cofondatorul Twitter, Biz Stone, a anuntat marti ca pleaca din companie. Desi Stone a declarat pe blogul sau ca va ramane pe postul de "ganditor strategic", el isi va folosi experienta pentru a relansa Obvious Corporation, alaturi de celalalt cofondator al Twitter, Evan Williams: "Anuntand Obvious - un vis devenit realitate! http://t.co/CyVeFZG".
 
3. Casa Alba si presedintele Obama a anuntat joi lansarea unui flux de stiri pe Twitter prin care presedintele va raspunde la intrebari incepand cu 6 iulie, ora locala 2 p.m: "Abonati-va la acest cont pentru noutati pe Twitter @Townhall si @WhiteHouse. 6 iulie, ora 2 p.m. Instructiuni la: http://t.co/CjGTUa6 #AskObama".
 
4. Papa Benedict al XVI-lea a anuntat oficial, marti, lansarea unui portal de stiri al Vaticanului. Suveranul pontif a declarat si ca primul tweet a fost trimis de pe un iPad: "Dragi prieteni, tocmai am lansat http://t.co/fVHpS9y. Laudat fie Domnul nostru Iisus Cristos! Ma rog pentru voi si va binecuvantez, Benedictus XVI".
 
5. Intr-un mesaj postat luni, Lindsay Lohan a avertizat in legatura cu cresterea inflatiei si a criticat Rezerva Federala a SUA. Cand unul dintre comentatori i-a spus ca mesajul sau este, de fapt, o reclama sponsorizata de National Inflation Association, starleta a replicat urmatoarele: "Chiar imi pasa de pretul al mancare si benzina, asa ca, fie ca e o reclama sau nu, este important ca oamenii sa stie ce se intampla". Iata si mesajul original: "Ati vazut, prieteni, preturile la mancare si benzina in ultima vreme? Dolarul american vnu va mai avea in curand nicio valoare, daca Rezerva Federala continua sa tipareasca bani! http://spn.tw/t1exbE #ad".
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016