Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu site-ul in retea: Tribal DDB Israel este prima agentie care s-a mutat pe Instragram

Tags: tribal ddb, intagram, website instagram, agentie de publicitate israel

Cum lumea incepe sa cada tot mai mult sub vraja aplicatiilor mobile destinate retelelor sociale, o agentie de publicitate s-a indragostit in asa masura de Instagram, incat si-a mutat prezenta online cu totul acolo.
Filiala din Israel a agentiei Tribal DDB Worldwide a devenit prima agentie de publicitate care si-a mutat website-ul pe Instagram. Numit sugestiv Officegram, website-ul este disponibil celor care au instalata aplicatia Instagram si vine sa creasca vizibilitatea companiei si a deschiderii ei catre noi medii de comunicare.
 
Ca parte a procesului de transformare a site-ului, butoanele de navigare au fost inlocuite cu hashtag-uri catre diverse categorii foto: #tdilcontact, #tdilpeople, #tdilworklife, #tdilhumour, #tdilclients, #tdilworks. Totusi, informatiile despre companie pot fi accesate si de catre cei care nu au instalata aplicatia Instagram cu ajutorul paginii globale a agentiei, respectiv tribalddb.com.
 
Instagram beneficiaza de atentia a peste 4 milioane de utilizatori, iar natura preponderent vizuala a acestuia atrage foarte multe branduri intrucat permite utilizarea imaginiilor intr-un mod foarte creativ.
 
„Credem ca tot mai multe branduri vor explora oportunitatile pe care Instagram si alte retele sociale le ofera. Site-ul brandului nostru de pe Instragram este de fapt expresia dragostei noastre pentru instrumentele digitale si pentru deschiderea noastra de a colabora cu companiile din tehnologie”, explica Elion Zarmond (Manager, Tribal DDB Israel).
 
Tribal DDB Worldwide este o agentie de publicitate cu sediul in New York si 60 de filiale raspandite in 42 de tari ale lumii.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016