Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook coopereaza cu politia pentru a indeparta profilurile de puscariasi

Tags: facebook, fortele de ordine, california, social media, activitati infractionale, profil de facebook

Cei care se afla la inchisoare in California si si-au actualizat profilul pe Facebook sau si-au rugat prietenii sa faca acest lucru in locul lor vor avea, in curand, surpriza ca munca lor sa fi fost in zadar.
Departamentul de Corectie si Reabilitare din California lucreaza momentan cu Facebook pentru a se asigura ca toate conturile celor aflati in spatele gratiilor vor fi sterse cat mai grabnic.
 
Cetatenii sunt incurajati sa raporteze orice cont care ar apartine unei persoane care a incalcat legea. Exista si o explicatie: "Accesul la social media le ofera detinutilor posibilitatea de a continua sa se implice in activitati infractionale", spune secretarul departamentului, Matthew Cate. "Acesta noua cooperare dintre fortele legii si Facebook ajuta la protejarea comunitatii si evitarea unor posibile victime".

Actiunea Departamentului de Corectie si Reabilitare din California vine ca raspuns in urma "numeroaselor incidente" care i-au implicat pe detinuti ce au folosit reteaua de socializare amintita pentru a trimite mesaje de amenintare sau pentru a face avansuri sexuale victimelor lor.

Departamentul mentioneaza insa ca un prizonier are dreptul de a-si pastra profilul de Facebook, atat timp cat a fost creat inainte de a fi inchis si nu a fost accesat sau actualizat in perioada de incarcerare.
 
Autor: Petru Scraba


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016