Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook isi face magazin de aplicatii, alternativa la Google Play si AppStore

Tags: facebook, aplicatii, app center, apple, android

Facebook a anuntat lansarea propriului magazin online de aplicatii, programe disponibile pe o gama larga de platforme, cum ar fi Windows, Android, iOS, Windows Phone sau BlackBerry, informeaza Daily Mail.
Reteaua de socializare fondata de Zuckerberg vrea sa vina pe piata cu o alternativa la magazinele online ale la Google si Apple. Cat despre ce se poate descarca, cei peste 900 de milioane de utilizatori Facebook vor avea acces la aplicatii ca Draw Something, Pinterest, Spotify, Battle Pirates, Viddy, Bubble Witch Saga sau Angry Birds.

Ierarhia aplicatiilor din App Center va fi intocmita in functie de calitate si de rating-ul utilizatorilor. De asemenea, Facebook va recomanda anumite aplicatii si va evidentia cele mai populare si descarcate aplicatii ale momentului. Platile, atunci cand este cazul, vor fi facute prin banii virtuali, "Facebook Credits". Astfel, Facebook va incasa 30% din veniturile obtinute de dezvoltatori.

Potrivit statisticilor oferite de reprezentantii retelei sociale, 200 dintre aplicatiile de pe platforma au strans mai mult de 1 milion de utilizatori.

Surse din cadrul companiei au declarat ca magazinul va fi lansat in cateva saptamani.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016