Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook isi schimba politica de plata

Tags: facebook credit, plata facebook, cumparaturi, plata, achizitie, cumparare, card credit

Facebook pare sa se gandeasca destul de serios la bani in ultima vreme. Dupa un debut la bursa care nu i-a adus traseul asteptat, compania pare pusa pe strans bani cam de oriunde, mai ales daca ne gandim ca recent a introdus plata pentru postarile paginilor de brand.


Asa ca Facebook doreste in prezent sa isi dezvolte latura comerciala, facand schimbari ale modului in care utilizatorii pot cumpara bunuri si servicii fara sa mai paraseasca pagina de Facebook. In mod evident, aceasta miscare exacerbeaza temerile mai vechi ale celor mai multi retaileri care au prevazut inca de acum cativa ani o astfel de strategie din partea Facebook.

Treptat, multe site-uri au avut de suferit din cauza faptului ca utilizatorii nu mai dadeau click sa intre in site, ci se multumeau cu informatiile pe care le gaseau pe paginile de Facebook ale brandurilor sau ale magazinelor online respective.

Moneda oficiala a retelei de socializare numita "Facebook credit" va fi astfel inlocuita cu moneda oficiala a fiecarei tari in care este folosita aceasta retea. In plus, va fi introdusa si posibilitatea platii unui abonament lunar pentru anumite servicii pentru care nu se putea face plata decat o singura data.

Reprezentanti ai companiei au declarat ca spera astfel sa simplifice procedura de cumparare folosita de utilizatori.

Problema este ca, dupa ce Facebook a aflat cam tot ce se putea sti despre tine, acum doreste sa iti conectezi cardul la retea si sa iti memoreze informatiile aferente pentru ca tu sa poti cumpara printr-un singur click.

Cum stim deja cat de mare e dependenta pentru diferite actiuni pe Facebook, nu e greu sa ne imaginam cu cata usurinta vor incepe unii utilizatori sa cumpere de pe Facebook stiind ca tot ce trebuie sa faca este sa dea un singur click tot asa cum acum dau like de mai multe ori intr-un minut.

Aceasta obisnuinta pare chiar sa vina la indemana retelei de socializare care acum doreste sa procedam la fel de rapid si in cazul cumparatorilor. Ar trebui sa ne amintim insa ca, prin comparatie cu un like gratuit (deocamdata), un click ne va costa scump.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016