Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook lanseaza o aplicatie de messenger

Tags: facebook, android, blackberry, ipad, iphone, google+, skype

Facebook a lansat marti dupa-amiaza o aplicatie de chat. Aplicatia, care poate fi deja descarcata acum de pe Andoird Market sau App Store, extinde caractateristicile existente pe care le are Facebook pentru chat, incluzand unele noi, cum ar fi partajare de fisiere, poze si, poate cel mai important, trimitere instant de mesaje catre prieteni sau grupuri de pe Facebook, scrie PCWorld.com.
Programul li se adreseaza posesorilor de telefoane BlackBerry sau cu Android, dar si celor care au iPhone, iPod Touch sau iPad, desi nu e optimizata pentru ecranul mare al tabletei.

Facebook a achizitionat in martie serviciul de mesaje in masa Beluga si se pare ca o parte din echipa Beluga a fost implicate in dezvoltarea acestei aplicatii. Coordonarea in timp a acestei actiuni pare un alt raspuns la Google+ si la caracteristicile grupurilor acestuia care permite chat-ul instant cu prietenii.
 
Facebook a negat in repetate randuri ca ultimele lansari ale sale (printer care si parteneriatul cu Skype) nu au legatura cu razboiul cu Google, dar paralelele sunt greu de trecut cu vederea. Iar Google+ creste ca Fat-Frumos.
 
Mai multe informatii despre aplicatia de mesagerie Facebook AICI.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016