Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Intoarcerea la utilizatori: Facebook le dedica o noua platforma online de impartasit povesti de viata

Tags: facebook, facebook stories, povesti, utilizatori, povesti de viata

Cine spunea ca Facebook incepe sa fie un loc dedicat brandurilor? Ei bine, reteaua de socializare vrea sa demonstreze ca nimic nu poate fi mai departe de adevar. Iar pentru asta a creat un nou instrument dedicat utilizatorilor.
Se numeste Facebook Stories, cumva similar cu instrumentul de promovare dedicat brandurilor – Facebook Sponsored Stories, doar ca nu are nimic de-a face cu reclamele. De data asta este vorba despre povesti de viata reale si pe locuri tulburatoare menite a fi impartasite cu restul lumii prin intermediul unei platforme online nou-noute.
 
Este vorba despre un site web separat de cel al retelei de socializare unde utilizatorii sa scrie, sa citeasca si sa distribuie unii cu altii povesti de viata si idei suprinzatoare, toate pe o tema data, care se modifica lunar.
 
In aceasta luna de exemplu, se pune accentul pe povestile legate de aminitiri. Ca atare, Facebook a inregistrat un film despre povestea unui barbat de 29 de ani din New Delhi, India, care si-a pierdut complet memoria dupa ce s-a imbolnavit de meningita. Tanarul s-a folosit de People You May Know al Facebook pentru a intra in contact cu cei ce il cunosteau si a-si aminti o parte din trecutul sau. Chiar daca memoria nu i-a revenit, interactiunea cu rudele, prietenii si cunoscutii l-au ajutat sa-si cunoasca trecutul.
 
O alta poveste este un indemn la conservarea memoriei colective realizat de un grup de persoane pentru salvarea unei cladiri istorice din Guelph, Ontario. Via Facebook peste 400 de persoane s-au alaturat initiativei de salvare a obiectivului.
 
Facebook Stories dispune de Spotify Playlist oferind accesul utilizatorilor la diferite genuri muzicale. De asemenea, prin Reading List utilizatorii pot patrunde in arhiva unora dintre cei mai mari povestititori ai vietii cotidiene, precum cotidianul The New Yorker.
 
Utilizatorii pot fi in permanenta la curent cu Facebook Stories prin aprecierea paginii sale de pe Facebook.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016