Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LinkedIn are, in sfarsit, aplicatie pentru iPad

Tags: linkedin, aplicatie ipad, apple, profesionisti, prieteni

Reteaua de socializare profesionala LinkedIn, care are 150 de milioane de membri in lumea intreaga, isi promoveaza acum aplicatia iPad care le permite acum si detinatorilor de tablete Apple sa verifice ultimele stiri, sa fie la curent cu ce fac grupurile in care s-au inscris, sa culeaga ultimele date despre domeniul in care activeaza sau sa-si caute o slujba, adica sa acceseze tot ceea ce ofera reteaua utilizatorilor sai, informeaza popsop.com.
Compania si-a actualizat in august anul trecut produsele pentru iPhone, Android si web mobil, iar acum a venit timpul sa le ofere cu dedicatie celor cu un iPad la indemana o aplicatie specifica. “Imaginati-va un loc unde puteti accesa toate informatiile de care aveti nevoie pentru intalnirea de azi, stirile la zi care schimba fata domeniului in care lucrati, cine si-a schimbat locul de munca si ce partajeaza, ce le place si ce comenteaza colegii vostri, totul intr-un singur loc”, spune comunicatul oficial al LinkedIn, publicat pe blogul companiei.


Aplicatia functioneaza pe post de asistent personal si le ofera celor care au o slujba o experienta internauta mai buna. De exemplu, aplicatia poate sa ne spuna mai multe despre persoanele cu care urmeaza sa ne intalnim, putand sincroniza calendarul dispozitivului pentru a incorpora datele din profilul participantilor la intalnire, dar si sa ofere informatii privind prietenii comuni dintre noi si cei pe care-i vom vedea, experienta de lucru, scolile absolvite etc. Prin intermediul noii aplicatii, utilizatorii se pot bucura de toate facilitatile pe care le ofera site-ul: pot vedea liste de prieteni, cine le-a vizitat profilul, pot face cautari, pot sa-si verifice mesajele, sa-si acceseze contul si sa vada toate actualizarile.

Pana acum, aplicatia este accesibila doar in engleza , dar echipa LinkedIn incearca sa o personalizeze in functie de limbile mai multor tari (nu se stie insa exact cand se va intampla acest lucru). Incepand cu 26 aprilie, utilizatorii pot decsarca gratuit aplicatia AICI.
 
“Este important sa fim acolo unde sunt si membrii nostri. Din ce in ce mai mult profesionistii diverselor domenii sunt in miscare si folosesc LinkedIn in diverse locuri. Aplicatia pentru iPad este menita sa-i ajute sa fie mai bine pregatiti si sa ia decizii de afaceri mai bune, oriunde s-ar gasi atunci cand lucreaza”, a comentat directorul LinkedIn pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Ariel Eckstein.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016