Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lui Smirnoff ii place Madonna

Tags: smirnoff, madonna, mdna, facebook

Smirnoff, care, anul trecut, a ajutat-o pe Madonna sa-si gaseasca un nou membu al trupei de dans, ca parte a celei de-a doua editii a proiectului sau Nightlight Exchange, continua parteneriatul multifatetat cu diva pop printr-un nou proiect orientat spre fani, de data aceasta, scrie popsop.com.
Albumul promovat de cunoscutul brand de vodca poarta numele de Smirnoff MDNA Nightlife Edition Remix Album include sapte piese remixate ale Madonnei de pe mult anticipatul MDNA si poate fi achizitionat, incepand de luni, 26 martie, exclusiv de pe pagina de Facebook a Smirnoff US. Acest cont serveste drept platforma pentru mai multe programe ale brand-ului. Noua compilatie include piese de DJ sensations Kid Capri & Just Blaze, dar si versiuni nemaiauzite pana acum ale Give Me All Your Luvin si Masterpiece.

Fanii de pe Facebook ai Smirnoff vor fi deci primii care vor auzi remixurile. Pentru a pune mana pe album, utilizatorii sunt invitati sa dea Like la pagina respectiva, apoi vor avea sansa sa plaseze comanda pentru noua compilatie marca Madonna contra sumei de 3,50 dolari. Oferta este valabila pentru fanii din intreaga lume.

La inceputul lui februarie, Smirnoff le-a oferit fanilor primul material al Madonnei, pentru a le deschide apetitul: a postat videoclipu oficial al piesei Give Me All Your Luvin, single-ul de debut de pe albumul MDNA.

“Faptul ca aceste piese pot fi remixate, dar sa-si pastreze integritatea muzicala si atractivitatea este o dovada a modului fenomenal de performare al Madonnei si al calitatii productiei albumului. Este emotionant sa le dam fanilor nostri sansa de a fi primii care aud aceste piese senzationale de pe un album de compilatii produs de experti”, a declarat Simon Burch, Global Brand Director al companiei Smirnoff.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016