Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua aplicatie te face sa fii... antisocial

Tags: management si marketing, managementul timpului, productivitate, anti-social, aplicatie

Nu e deloc surprinzator ca productivitatea noastra scade cu atata informatie in jur si canale de comunicare. Fie ca vorbim de retelele de socializare, de e-mail sau de nenumarate alte programe care ne intrerup in timp ce muncim, atentia noastra este mult mai "hartuita" decat era atunci cand ne puteam inchide intr-un birou fara calculator.

Asa vremuri insa, asa aplicatii. Sa inchizi usa cu cheia si sa-ti afunzi nasul in hartogaraie nu mai este astazi posibil pentru toata lumea. In 2013, e firesc sa avem si aplicatii care sa ne ajute sa ne concentram mai bine si sa fim mai productivi. Cui pe cui se scoate, pana la urma.

Iar aplicatia Anti-Social e cel mai bun exemplu in cazul asta. Gandita sa fie solutia pentru cei care pierd mult timp in social media, aplicatia e
destinata celor care trebuie sa lucreze in online si a caror atentie e foarte usor distrasa de alte site-uri sau aplicatia.

In consecinta, Anti-Social  blocheaza orice site-uri care ne-ar putea distrage atentia de la munca.

Site-uri care, asa cum sunt numite si pe pagina oficiala a aplicatiei, ne fac neproductivi.

Usor de folosit si de personalizat in functie de site-urile pe care le consideram "daunatoare" atunci cand vine vorba de atentia si de productivitatea noastra, Anti-Social ne permite sa adaugam pur si simplu adresele pe care dorim sa le blocam intr-o lista pe care o pune la dispozitia utilizatorilor.

In plus, aplicatia poate fi setata sa functioneze o anumita perioada, in functie de preferintele noastre: de la 15 minute pana la 8 ore.

Nu sunt uitati studentii si salariatii care au birouri mai putin traditionale. Astfel, aplicatia este recomandata si acestor categorii, precum si parintilor nevoiti sa lucreze de acasa.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016