Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter va putea cenzura mesajele postate in anumite tari

Tags: tweeter, mesaje, incalcare, cenzura, tweet-uri

Tweeter a anuntat de curand ca mesajele postate pe site care incalca legea unei anumite tari vor putea fi inlaturate, acestea fiind insa vizibile in alte parti ale lumii. Astfel, Twitter doreste sa cenzureze mesajele in functie de tara in care sunt postate.
Aceasta metoda de cenzura urmareste sa asigure faptul ca mesajele individuale sau tweet-urile raman totusi accesibile in cat mai multe locuri, in functie de legile guvernante din fiecare tara.
 
In trecut, mesajele sterse de Twitter dispareau in intreaga lume, insa acum, un tweet care incalca legea unei anumite tari va fi sters doar in tara respectiva, fiind vizibil pentru ceilalti locuitori ai mapamondului.
 
Oridecateori un mesaj este inlaturat, Twitter va posta o notificare, similar cu ceea ce Google face deja de ani de zile. De asemenea, atunci cand Twitter va incalca o lege intr-una din tarile in care detine angajati, acele persoane ar putea fi chiar arestate. Din acest motiv, este putin probabil ca Twitter sa ajunga in China, unde serviciul este inca blocat.
 
Iata ce declara compania intr-un post de pe blogul sau: "Una din valorile noastre de baza ca si companie este acela de a apara si de a respecta vocea fiecarui utilizator. Incercam sa pastram continutul oridecateori si oriunde putem si vom afisa transparenta atunci cand nu vom putea realiza acest lucru. Tweet-urile trebuie sa fie publicate in continuare."
 
Masura nu a fost aplicata inca, toate mesajele sterse de Twitter pana in present, fiind inlaturate in intreaga lume. Majoritatea acestora aveau referiri si link-uri catre site-uri de pornografie infantila.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016