Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zuckerberg este acum mai bogat decat sefii de la Google

Tags: zuckerberg, facebook, google, larry page, microsoft, actiuni, avere

Valoarea Facebook este de 70 de miliarde de dolari, iar a lui Mark Zuckerberg de peste 18 miliarde de dolari, raporteaza Forbes. Ceea ce-l face mai bogat decar Larry Page si Sergey Brin, al caror pachet de actiuni se ridica la 17 miliarde pentru fiecare, de cand actiunile Google au intrat un pic la apa (averile cofondatorilor erau, cu ceva vreme in urma pe la 19,8 miliarde de dolari, dar actiunile companiei au scazut cu 17%).
Iata inca un motiv in plus, daca mai era nevoie de unul, pentru lansarea lui Google +.

Zuckerberg avea o avere evaluata in februarie la 13,5 miliarde de dolari. Astazi, pe baza noilor investitii/ miscari pe piata financiara (cei de la Forbes cred ca a vandut fara tam-tam actiuni pe peste 1 miliard de dolari), a reusit sa treaca de 18 miliarde de dolari. Alti miliardari de la Facebook: Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin, Sean Parker, Peter Thiel si Yuri Milner, cu totii mai bogati acum.
 
Averea in crestere a lui Zuckerberg este de interes in momentul de fata si din alt motiv: este al treilea titan ca valoare a averii in lume, dupa Biil Gates de la Microsoft si Larry Ellison de la Oracle. Vara trecuta i-a facut cu mana din zbor lui Steve Jobs, iar acum i-a depasit si pe cei de la Google, Sergey Brin si Larry Page. 


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016