Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri Google

Tags: google gift card, cadou google, carduri google

Toate lumea il cunoaste drept gigantul cautarilor online. De altfel, vreme de doua decenii s-a specializat pe domeniu, punandu-si semnificativ amprenta pe lumea digitala. Mai nou insa, Google pare sa exploreze o alta zona.
Cu cateva luni inainte de sezonul sarbatorilor de iarna, compania a lansat Google Gift Card, o combinatie de produs fizic si virtual detinat celor aflati in pana de idei de cadouri aniversare ori de alta natura.
 
Google Gift Card este practic un card cadou de tip pre-paid cu ajutorul caruia pot fi achizitionate bunuri virtuale cu sigla Google. Este vorba despre programe, muzica, filme, seriale TV, carti digitale, aplicatii speciale pentru Android ori jocuri.


 
Noul produs vine in completarea recentului magazin online Google, menit a concura cu renumitul Apple iTunes Store.
 
Cardurile cadou vor fi disponibile doar in SUA, in magazine precum Target, RadioShack, GameStop si Walmart si au trei variante de pret: 10 dolari, 25 dolari si 50 dolari.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016