Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cand brandurile inoveaza: A aparut prima sticla cu capac digital

Tags: strongbow, starcap, cidru, capac digital, dop digital

Si va veti intreba, pe buna dreptate, la ce foloseste o sticla cu capac digital. In primul rand e buna la promovare, la memorare si recunoastere de brand, apoi e buna la distractie.
Se numeste Strongbow si este un brand de bauturi slab alcoolizate foarte indragit in Marea Britanie. Si daca cumva n-ati auzit de el inca, cu siguranta il veti retine de-acum incolo pentru ca Strongbow a lansat un ambalaj ceva mai special.



Este vorba despre o sticla de cidru cu un capac digital, primul capac digital creat vreodata. StarCap are la baza tehnologia RFID (identificare pe baza de radiofrecventa) datorita careia atunci cand o sticla este desfacuta, se activeaza chip-ul din dop, care se conecteaza la cea mai apropiata sursa de curent facand posibile tot soiul de minunatii. Astfel, prin desfacerea sticlei, o persoana poate sa porneasca diverse obiecte electrice: de la lumini la muzica si sisteme de alarma.



Cel mai promitator lucru legat de dopul StarCap este acela ca el poate fi practic folosit pentru a declansa orice, asa incat aria sa de aplicare este foarte variata.

Prototipul StarCap a fost testat pentru prima data intr-un bar din Budapesta, in luna septembrie a acestui an, unde a lasat pe multi cu gura cascata. 

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016