Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rabla pentru haine la H&M: Cati bani ofera retailer-ul in schimbul imbracamintei purtate

Tags: h&m, haine purtate, haine vechi, rabla pentru haine, voucher h&m

La inceputul anului, retailer-ul suedez Hennes & Mauritz , cunoscut publicului larg drept H&M, anunta ca va lansa un veritabil program "Rabla" pentru haine. Programul presupunea ca orice client sa primeasca un voucher de cumparaturi in schimbul hainelor vechi donate catre companie. Doar ca pana acum nimeni nu stia care va fi valoarea voucher-ului.
H&M va oferi clientilor din Irlanda si Marea Britanie 5 euro, respectiv 5 lire sterline, pentru fiecare sacosa de haine vechi, indiferent de marca, pe care acestia o doneaza companiei, informeaza DailyMail.

Fiecare client poate aduce maxim doua sacose de haine pe zi, iar fiecare voucher poate fi folosit timp de sase luni, insa pentru a putea fi utilizat clientii trebuie sa cheltuie cel putin 30 de euro/lire.

“Clientii din toate tarile vor putea aduce orice haine de care nu mai au nevoie, indiferent de brand, in magazinele noastre selectate si vor primi in schimbul fiecarei plase cu haine un voucher H&M, pana la maximum 2 pe zi pentru fiecare client”, spun reprezentantii companiei.

Imbracamintea colectata va fi apoi preluata de I:Collect, o companie de reciclare cu acoperire mondiala, care le va transporta catre o fabrica de sortare din Germania. Produsele vor putea fi folosite ulterior fie pentru realizarea altor haine, fie pentru alte articole textile precum carpe de curatat sau materialele izoliere necesare in industria auto.

Desi initiativa urmeaza a fi implementata in fiecare tara unde este prezent retailerul, H&M nu a anuntat valoarea voucherului pe care il vor primi clientii din Romania in schimbul hainelor vechi.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016