Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Retail-ul digital sau cum se va schimba modul in care cumparam pantofi

Tags: retail, digital, comert offline, perch display, pantofi

Cu cat pasim mai mult si mai apasat catre viitor, cu atat lumea tinde sa se digitalizeze mai profund. Iar de la acest proces nici macar retail-ul clasic nu scapa. Parca pentru a contracara atractia comertului online, o companie americana reinveteaza cumparaturile offline. Si o face intr-un mod aparent simplu, dar cu siguranta atractiv si interactiv.
Perch Interactive a dezvoltat un ecran de prezentare interactiv destinat retail-erilor. Numit „The Perch display”, ecranul functioneaza cu ajutorul unor senzori de lumina si miscare, fiind menit sa imbunatateasca modul de prezentare al marfurilor pe raft.

Acesta poate simti cand si unde este atins un produs – sau zona din jurul sau – si cand este ridicat de pe raft. Sistemul le permite astfel comerciantilor sa-si „insufleteasca” produsele, sa le faca sa vorbeasca si sa interactioneze singure cu clientii.

„Cand vezi un produs la raft, iti imaginezi cum poate fi el folosit sau purtat, insa acest lucru nu se intampla intotdeauna asa cum ar vrea producatorul sau sa se intample. Perch le ofera retailerilor si producatorilor tocmai posibilitatea de a spune povestea produselor asa cum vor ei si de a avea mai mult control asupra experientelor pe care cumparatorii le au cu acestea”, spun creatorii conceptului.

De exemplu, in cazul expunerii spre vanzare a unor pantofi, display-ul Perch ofera cumparatorilor posibilitatea de a apasa cele 5 butoane situate de jur-imprejurul pantofului pentru a afla informatii despre materialele de fabricatie sau inaltimea tocului, culorile si marimile disponibile, precum si opinii ale altor consumatori in legatura cu produsul. De asemenea, odata ridicat pantoful de pe platforma computerizata, ecranul afiseaza detalii legate de brand, model si pret.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016