Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Din nou despre copii, din nou despre YouTube

Tags: copii, youtube, viral, fotbal, mama, oameni

V-ati obisnuit, bineinteles, pana acum sa apara zilnic noi virale pe YouTube. Semn ca ne petrecem foarte multa vreme pe online, ne intereseaza anumite subiecte si facem tot posibilul sa ne anuntam si cat mai multi prieteni despre descoperirile noastre.
In exemplul de fata, o fana infocata a unei echipe de fotbal plange cu lacrimi de crocodil pentru ca preferatii ei au pierdut. Din nou.
 
Fetita de cinci ani este originara din Statele Unite. Ea tine cu Minnesota Vikings, o echipa de fotbal american care nu a dus-o foarte bine in acest sezon. In urma confruntarii cu preferata Campionatului National de Fotbal, Green Bay Packers, vikingii au pierdut rusinos si i-au dezamagit pe sustinatorii americani.

Packers este formatia neinvinsa in acest sezon, castigand noua meciuri din noua.

Mama copilei, care o si filmeaza, incearca sa o aline, spunandu-i ca Vikings ar putea castiga meciul urmator. Raspunsul este unul de stelista: “Nu… Joaca la fel de prost de fiecare data!".

Si pentru ca filmuletul a adunat intr-o saptamana peste 1.100.000 de vizualizari, oamenii au inceput sa se intrebe daca publicarea lui este justificabila. Ar trebui mama sa profite de pe urma dragalaseniei copilei pentru a atrage atentia? Aceasta este o intrebare care se va pune, probabil, de multe ori de acum incolo.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016