Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gesturi caritabile neobisnuite: Proiectul Tutu

Tags: gesturi caritabile, proiectul tutu, bob carey

Proiectul Tutu a debutat in 2003 cand Linda Carey a fost diagnosticata cu cancer la san. Bob, sotul ei, s-a gandit sa faca ceva deosebit, pentru a-i reda pofta de viata. Asa ca s-a decis sa se pozeze purtand o fustita tutu roz si nimic altceva, in diverse locuri, pentru ca ea sa aiba de ce sa rada in timpul sedintelor chinuitoare de chimoterapie.
Bob spune ca, desi este foarte ciudat, cancerul i-a invatat ca viata este buna. Desi este greu sa-i faci fata, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa razi de tine insuti/insati si sa-i inviti si pe altii sa se bucure.
 
Cei doi soti au publicat pozele realizate intr-o carte, Ballerina. Aceasta nu este numai o colectie cu poze cu Bob in tutu, dar include si povesti pline de umor despre aventurile accesoriului roz. 
 
Toti banii adunati in urma comercializarii carti au fost donati fundatiei The Carey Foundation infiintata de Carey pentru a ajuta femeile nevoite sa treaca prin incercarea ei. 



Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016