Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nou record mondial: Postul cu 1 milion de comentarii pe Facebook

Tags: facebook, comentarii, record comentarii, record guinness

Citind titlul va intrebati probabil ce stire, ce subiect ori bomba mediatica ar putea genera o asemenea avalansa de comentarii. Curiozitatea va va fi spulberata indata, ca peste ea sa se aseze incet, dar sigur, dezamagirea.
Ei bine, subiectul care a generat un milion de comentarii pe Facebook nu e nici stire, nici bomba mediatica, ci o banala invitatie adresata tuturor de a scrie orice despre orice. Invitatia cu pricina a fost postata de catre o britanica pe nume Tracey Hodgson si spune cam asa:
„Buna tuturor! Sper ca sunteti bine cu totii. Va rog sa discutati aici despre orice doriti, sa schimbati subiectul oricand doriti. Pur si simplu simtiti-va bine... Deci, care este starea voastra de spirit astazi? (Repede, sa spuna cineva ceva pana nu raman fara unghii!)”
Postarea este din data de 30 octombrie 2011, de la ora 7 dimineata si apare pe pe wall-ul unui grup de pe Facebook, Ffgpioneer.  Grupul are 103 membri ai a fost creat de catre pasionatii jocului social Frontierville al celebrei companii Zynga.

Dar veti spune ca mesajul care a atras 1 milion de comentarii nu are nimic de-a face cu jocul in sine. E adevarat. El s-a nascut practic dintr-o ambitie de a face ceva demn de Cartea Recordurilor. Britanica care l-a scris a apelat la un truc pentru a-si vedea visul cu ochii. Impreuna cu mai multi membri ai grupului, ea a postat zile in sir pe Facebook mesaje foarte scurte, compunse din doua-trei cuvinte.
Daca este sa facem un calcul simplu, luand in considerare numarul total de membri ai grupului si numarul de post-uri, ar insemna ca fiecare membru ar fi scris peste 9.300 de mesaje.   
Chiar daca modalitatea de a aduna cele peste un milion de comentarii nu este tocmai corecta ori relevanta, cei de la Guinness Wold Records au inregistrat si certificat astazi recordul.
Precedentul record fusese stabilit anul trecut de catre italianul Roberto Esposito, al carui post pe Facebook a generat 529.000 comentarii.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016