Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce tabletele sunt ca vampirii

Ultimele date publicate de Google arata o crestere uluitoare a utilizarii tabletelor dupa lasarea intunericului. Rezultatele nu sunt extrem de suprinzatoare si sustin teoria conform careia oamenii ajung acasa si se relaxeaza cu iPad-ul in brate, de cele mai multe ori in timp ce se uita la televizor, scrie Ad Age.
Tabletele sunt, asadar, ca vampirii, pentru ca ies la “lumina” dupa apusul soarelui si sug atentia utilizatorilor.
 
Datele prezentate mai jos afiseaza volumul de cautare pe dispozitiv de-a lungul unei zile. Dispozitivele mobile sunt folosite constant seara, iar desktop-ul ramane alegerea din timpul zilei. Cea mai interesanta parte este cea legata de cresterea spectaculoasa a folosirii tabletelor seara, in timp ce ziua sunt lasate in umbra de celelalte tipuri de dispozitive disponibile.
 
In cazul publicitarilor, concluzia este evidenta: consumatorii folosesc toate aceste dispozitive, uneori in serie, uneori in paralel. Planurile de a ignora un anumit segment al pietei reduce sansa de a ajunge la un utilizator care foloseste mai multe platforme.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016