Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lupul de pe Wall Street, Jordan Belfort, va juca in propriul serial TV

Tags: jordan belfort, james packer, extreme training, 18 noiembrie

James Packer va colabora cu Lupul de pe Wall Street, Jordan Belfort, pentru a produce un serial de televizune in stilul Mad Man despre excesul industriei financiare a New Yorkului anilor 80.

Lupul de pe Wall Street continua! Jordan Belfort va lansa un serial de televiziune in stilul Mad Men. Ce este mai interesant este faptul ca James Packer, bilionarul australian, va finanta acest proiect. De asemenea, romanii care l-au placut pe Jordan Belfort il pot vedea si live in Romania in data de 18 noiembrie 2014.  La invitatia Extreme Training (www.traininguri.ro), Belfort va sustine un seminar de o zi despre Negociere, Inluentare si Persuasiune.

 
Manager.ro va rasplateste fidelitatea printr-un voucher cadou in valoare de 100 E. Pentru a obtine acest voucher trebuie sa folositi codul RENTROP.
 

James Packer va produce acest show TV prin compania sa de film, RatPac, pe care o conduce impreuna cu Brett Ratner, directorul filmelor Rush Hour si X-Man: The Last Stand. In momentul in care Belfort a venit cu propunerea catre RatPac de a produce un serial TV in stilul Mad Man, ei au fost foarte entuziasmati de idee si acum sunt in discutii pe langa planurile de a crea un show propriu de televiziune care se va numi, cel mai probabil, „Cel mai mare om de vanzari al Lumii”.

 
„Din perspectiva RatPac, suntem extrem de incantati de acest proiect cu Jordan Belfort” a spus Packer in The Weekend Australia. De asemenea, a marturisit: „Il respect pe Jordan pentru perseverenta sa. Ca multi altii, este un om care a facut greseli de care, insa, nu se acsunde. Jordan munceste din greu acum sa isi construiasca o noua cariera si aceasta aventura este o parte importanta pentru drumul sau.”

RatPac va finanta acest proiect din bugetul stabilit anul trecut in valoare de 450 milioane de dolari pentru cofinantarea viitoarelor filme Warner Bros, dar si a propriilor proiecte de film si televizune.

 

Profitati de reducere si inscrieti-va acum!


Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016