Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mediatel Data, dublu premiat in cadrul celei de-a 8-a editii a Romanian Contact Center Awards

Pe 18 martie, in cadrul celei de-a 8-a editii a Romanian Contact Center Awards, Mediatel Data a fost desemnat "Best Technology Solution Provider" in domeniul serviciilor de telefonie computerizata si de asemenea a castigat trofeul "Best Partnership" impreuna cu partenerul Orange Romania.

"De 20 de ani, Mediatel Data dezvolta solutii puternice si viabile pentru toate domeniile de activitate, cautand intotdeauna sa dezvolte relatii durabile cu clientii sai. Aplicatiile construite de specialistii Mediatel Data suporta toate protocoalele de telefonie, se bazeaza pe ultimele generatii tehnologice si sunt noutati in domeniul contact center. Trofeele castigate in cadrul singurei competitii din Romania dedicata contact centerelor reprezinta recunoasterea atat a tehnologiei Mediatel cat si a felului in care construim relatii cu partenerii nostri."  a declarat Dan Mazilu, Owner Mediatel Data.

Pentru Best Technology Solution Provider juriul a evaluat, printre altele, in ce masura tehnologia dezvoltata de Mediatel ajuta partenerii sa isi atinga obiectivele de business si felul in care contribuie la consolidarea relatiilor cu clientii finali. Pentru "Best Partnership"a fost evaluat felul in care parteneriatul sustine strategia de business a clientului, in acest caz Orange Romania, dar si impactul asupra obiectivelor sale de business.



Romanian Contact Center Awards 2016 a beneficiat de o jurizare multidimensionala si multiculturala, aducand impreuna 4 tari: Romania, Germania, Belgia si Canada. Evenimentul, organizat de Conference Arena, membru Marketing Insiders Group, aduce in lumina reflectoarelor cei mai apreciati specialisti din industria locala de contact centere, o industrie care deserveste mii de clienti din intreaga lume.

Pentru mai multe detalii va rog sa contactati:
Alexandra Chiorean | MARKETING INSIDERS GROUP

E-mail: alexandra.chiorean@conference-arena.com l Web: www.conference-arena.com

Despre Mediatel Data

Business antreprenorial romanesc, dezvoltat in urma cu 20 ani, Mediatel Data ofera solutii tehnice imbatabile pentru industria de contact center. Compania dezvolta servicii telefonice specializate, imbunatatind si diversificand serviciile de telecomunicatii, prin procesarea datelor de calculator. Compania a lucrat atat in proiecte restranse, care implica doi utilizatori simultan, cat si proiecte ample, cu 2.000 de utilizatori. in portofoliu sau se regasesc clienti din Romania, dar si branduri internationale, printre care: Coca-Cola, OMV, Vodafone, Zapp, UPC, Siemens, Metro, Holcim.
 
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016