Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Renania Academy Safety FORUM da startul seriei de evenimente la nivel national

Tags: renania, sanatate, academy safety forum, renania trade

Cea de-a doua editie a Renania Academy Safety Forum, eveniment de informare, networking si educare dedicat industriilor ce opereaza in protectia muncii are loc la Ploiesti, pe 22 aprilie 2015 la hotel Prahova Plaza, urmat de Craiova, pe 24 aprilie 2015 in cadrul hotelului Golden House. In luna mai evenimentele continua in Zalau, Timisoara si Galati, tot atatea orase unde comunitatea locala de business a demonstrat un interes autentic pentru documentare. Partener principal al evenimentului este Univet Optical Technologies.

“Suntem formatori de piata, nu doar importatori, distribuitori si consultanti. In 2014 ne-am asumat rolul de a oferi platforme de dialog si informare, iar rezultatele n-au intarziat sa apara.In 2015, la sugestiile partenerilor si comunitatilor de business, revenim cu Renania Academy Safety Forum intr-o formula mai concentrata, cu parteneri internationali si o suma de noutati relevante”, a declarat Florentina Taudor, General Manager Renania.

Accidentele la locul de munca sunt o problema atat in Romania cat si in regiune, iar cresterea nivelului de sanatate si siguranta ocupationale devine o preocupare tot mai mare pentru companiile locale. La nivel european, nivelul de violenta psihica si psihologica este mai ridicat in sectoarele care implica mai mult contact cu publicul, in special in domeniile de educatie, sanatate si administratie publica. Unul din zece europeni a experimentat o forma de violenta fizica sau psihica la locul de munca in ultimul an. Asadar, necesitatea unui cadru de discutie dedicat acestei teme devine tot mai evident.

Renania Academy Safety Forum ofera un spatiu de studiu si o platforma pentru inovatie si dialog fertil celor care sunt interesati de domeniul protectiei si calitatii vietii.

Primul eveniment sustinut de Renania in acest an va avea loc la Ploiesti, pe 22 aprilie, in cadrul hotelului Prahova Plaza, incepand cu ora 9.00.

Conferinta este realizata cu sprijinul Univet Optical Technologies - partener strategic, iar speakerii evenimentului sunt Florentina Taudor - Director General Renania Trade si Cristina Fasca - Area Sales Manager, Univet Optical Technologies, precum si manageri SSM de la doi client importanti din zona. Cele doua subiecte principale ale conferintei sunt "Tehnologie aplicata si flexibilitate Univet" si "Bune practici din domeniu".

“Sustinem cu convingere si entuziasm platforma Renania Safety Academy pentru ca se pliaza perfect pe valorile si misiunea noastra. Univet vrea sa ofere nu numai un produs de calitate creat pe nevoile clientilor dar si un suport in actiunea de sensibilizare privind siguranta la locul de munca.  In ultimii trei ani am creat programe de training atat in sediul principal din Italia unde dispunem de un spatiu dedicat cat si pe teren, direct la utilizatorii finali impreuna cu partenerii nostrii. Pentru un business sanatos si durabil este important ca toti angajatii si angajatorii sa fie instruiti constant in siguranta la locul de munca.”, sustine Cristina Fasca, Area Sales Manager Univet Optical Technologies.

Craiova este a doua destinatie a Renania Academy Safety Forum, ce va avea lor in data de 24 aprilie, la hotelul Golden House, de la ora 9.00. Evenimentul beneficiaza de sprijinul Univet Optical Technologies - partener principal si Kimberly-Clark - partener asociat. Prezentarea in cadrul evenimentului va fi sustinuta de Dandu Constantinescu
- Area Manager Romania, Kimberly-Clark. Temele principale de discutie sunt "Locuri de munca exceptionale" si "Bune practici in industrie".

Pentru o perspectiva completa asupra domeniului de siguranta si sanatate la locul de munca, nu ratati urmatoarele evenimente Renania Academy Safety Forum, care vor avea loc in luna mai in Zalau, Timisoara si Galati.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, calendarul complet si invitatii fiecarei sesiuni, va invitam sa accesati www.conference-arena.com.

Evenimentele Renania Academy Safety Forum sunt organizate de catre Conference Arena parte a Marketing Insiders Group.

Despre Renania

Cu o istorie de peste 19 ani, Renania este lider in domeniul protectiei muncii si sanatatii. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu zi.

 In ultimii trei ani compania a cunoscut o transformare din punct de vedere al alinierii la ultimele noutati tehnologice.

Astazi, datorita programului de digitalizare si creare de soft dedicat, intreaga forta de vanzari a companiei poate oferi consultanta personalizata, informatii in timp real legate de stocuri, poate emite oferte sau prelua comenzi in timp real, poate estima trenduri si aprecia cu infinit mai multa acuratete necesarul si orizontul de asteptare al pietei.

Cu o cifra de afaceri de peste 23 de milioane de Euro, in 2014 Renania a inregistrat un record istoric in materie de vanzari, confirmand pozitia de leader a companiei.

Despre M.I.G.

Marketing Insiders Group se aseamana cu usurinta cu un MIG: putere, viteza, inaltimi, independenta, impact. Am reunit experti de top din aria de marketing, traineri, consultanti si specialisti, toti sub acelasi acoperis, acela al viziunii care deschide orizonturi ambitioase de business. Cifre: 50 de branduri internationale in portofoliu, 11 comunitati targetate de social media, peste 100 de conferinte de business de nisa: www.conference-arena.com; parte din juriul Stevie Awards (Categoria “Sales & Customer Service”), rezultate de exceptie in proiecte de BTL, training, research si branding.
Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016