Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a incheiat era vorbitului la telefon?

Tags: telefon, telefoane inteligente, mesaje text

In ceea ce priveste ultima moda in materie de comunicare, noul nostru motto este "Nu ma suna, scrie-mi un mesaj". Aceasta este concluzia unui studiu recent efectuat de J.D. Power, o companie de marketing orientata spre cercetarea comportamentului consumatorului, citat de Huffington Post.
Conform acestui studiu, americanii vorbesc acum la telefon cu peste o ora mai putin pe luna fata de anul 2009.
 
Pe masura ce sunt efectuate tot mai putine apeluri telefonice, se extinde utilizarea retelelor wireless: in medie, utilizatorii de wireless folosesc 450 de minute pe luna, ceea ce reprezinta o scadere cu 77 de minute de la cele 527 din 2009. Clientii isi folosesc dispozitivele detinute mai mult pentru a scrie si a primi mesaje. Studiul conchide ca utilizatorii de wireless trimit/ primesc o medie de 39 de mesaje text la doua zile.Pe durata unei luni, aceasta inseamna peste 500 de mesaje in casutele de intrari/ iesiri.
 
Convorbirile telefonice au dat inapoi in fata mesajelor text, a e-mail-urilor si a video chatting-ului, dar si a jocurilor online, consumului de media si a altor activitati devenite posibile datorita aplicatiilor telefoanelor inteligente.
 
Anul 2007 a fost anul de cotitura cand vorbitul la telefon a cedat in fata mesajelor. Lupta era insa inca stransa pe atunci: 213 apeluri fata de 218 mesaje text in fiecare luna, conform datelor furnizate de Nielsen.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016