Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Teatrul clasic de Balet pe Gheata din Moscova interpreteaza in premiera Lacul Lebedelor la Bucuresti

Tags: balet pe gheata, lacul lebedelor, teatru clasic, teatru pe gheata

Teatrul clasic de Balet pe Gheata din Moscova vine pentru prima data la Bucuresti, unde va interpreta unul dintre cele mai cunoscute spectaole de balet: Lacul Lebedelor pe gheata, semnat de P.I. Ceaikovski.
Lacul Lebedelor pe Gheata va fi interpretat in premiera la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 29 mai, de Teatrul clasic de Balet pe Gheata din Moscova.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua Biletoo, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - statia de metrou Unirii 1. Cei care doresc sa comande biletele online o pot face de pe Biletoo.ro, Blt.ro, Bilete.ro si Eventim.ro.

"Regalul Baletului Rus - Lacul Lebedelor" este un show ce nu trebuie ratat, acesta urmand a fi interpretat intr-o viziune ultramoderna, prezentand in premiera in Romania a lume magica cu printese, vrajitori si printi, care vor realiza un decor feeric.

Vesnica lupta dintre bine si rau se va duce de data aceasta pe gheata, reprezentantii celor doua forte reusind sa poarte publicul la granita dintre real si fantastic. Salturile lor spectaculoase, dar si efectele speciale vor tine publicul cu sufletul la gura, pana cand printesa va fi salvata.

Cu ajutorul a zeci de profesionisti, efecte speciale si trei tone de fulgi de gheata, scena Salii Palatului se va transforma pentru ziua de 29 mai in patinoar

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016