Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai puternice branduri romanesti. Top 10

Tags: top branduri romanesti, top, marca, borsec, cele mai puternice marci

Borsec conduce, pentru al doilea an consecutiv, topul celor mai puternice 50 de branduri romanesti. Ierarhia a fost intocmita pe baza unui studiu al Unlock Market Research, prezentat astazi, in cadrul conferintei BrandRo.
"Scopul acestui studiu este acela de a identifica si ierarhiza cele mai puternice 50 de marci romanesti. Povestile lor de succes pot reprezenta o sursa de inspiratie pentru crearea de modele autentic romanesti cu care sa ne mandrim si despre care sa vorbim cu incredere si bucurie", explica realizatorii studiului.
Interesant este faptul ca cinci dintre marcile aflate pe primele locuri in topul de anul trecut se afla si acum intre primele zece: Borsec, Poiana, Dorna, BCR, Dacia si Timisoreana.
Iata topul actual al celor mai puternice branduri romanesti:
1. BorsecEste perceput ca cel mai puternic brand romanesc, un brand care si-a pastrat calitatea de-a lungul timpurilor si a reusit sa se impuna prin seriozitate. Consumatorii alatura astfel titlului de „regina apelor minenale romanesti” si pe cel de „regina a marcilor romanesti”.
2. Poiana – Serios si de incredere in ceea ce priveste calitatea produselor, brandul Poiana s-a impus de-a lungul vremii prin constanta.
3. Kandia. Cu o istorie de peste 120 de ani, Kandia aduce mereu clipa dulce. Detine in portofoliu ciocolata Rom, unul dintre cele mai longevive branduri autohtone, care si-a pastrat reteta din 1964.
4. Gerovital. Este cel mai bine vandut brand cosmetic romanesc, care continua sa infloreasca sub egida Farmec.
5. Dorna – Incita prin abordarea inovativa, fiind dovada clara ca indrazneala este un ingredient necesar unei marci romanesti.
6. BCR – Banca romaneasca prin definitie, cu o istorie veche, expresie a solidaritatii si increderii de care se bucura.
7. La Dorna – Se bucura de recunoastere si apreciere, deopotriva nationala si internationala. Este lider de piata pe segmentul laptelui UHT.
8. Dacia – Este marca de referinta pentru Romania, un brand familiar, popular si, in egala masura, adaptabil.
9. Plafar – Un brand natural, nascut si crescut din pasiunea pentru natura.
10. Timisoreana – O marca care a inviat traditia romaneasca a berii si un nume de care romanii sunt mandri pentru ca este al lor.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016