Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viral cu tipu' de la Old Spice

Tags: isaiah mustafa, samsung, reclama samsung smart tv, tipul de la old spice

Greu de spus ce o fi cu acest domn bine, dar orice reclama „atinge” el devine viral peste noapte. Cum ar veni, barbati frumosi s-au mai vazut, spoturi nostime deasemeni, insa dansul pare sa aiba un soi de farmec publicitar nemaivazut. Cunoscut de multi in postura tipului de la Old Spice, Isaiah Mustafa si-a scos din nou pectoralii la vedere, de data asta pentru o reclama a Samsung.
Dupa succesul urias al „The Man Your Man Could Smell Like”, cu peste 40 milioane de vizualizari pe YouTube si care si-a gasit loc pe veci in istoria publicitatii, tipu’ de la Old Spice isi imprumuta faima celui mai inteligent televizor din lume – Samsung Smart TV.

Desi nu detine un rol principal in clipul de promovare proaspat lansat, Isaiah Mustafa apare pe sticla suficient cat sa-i aduca acestuia peste 3,5 milioane de vizualizari, peste 4.000 de like-uri si peste 1.200 de comentarii. Iar toatea astea in doar o saptamana de la postarea sa pe YouTube.  

Si pentru a fi usor recognoscibil de domni, dar mai ales de catre doamne, acest Casanova al reclamelor este infatisat in tinuta care l-a facut celebru: prosopul alb strans cu grija in jurul taliei.

De spotul in sine ce sa mai povestim.... E sugubat realizat, cu suspans si final neasteptat. Are detalii cu substrat (a se vedea numarul camerei in care locuieste minunata protagonista – 69) si umor de calitate.

Vizionare placuta!
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Crina 31-Mai-2012 12:33:37
Adevarat grait-ati! Tipul asta are ceva deosebit :).

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016