Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rata de retentie a clientilor, KPI-ul preferat al industriei de customer care in 2014

Tags: expo media, customer care, rata retentie, 10 aprilie 2014, jww marriott

Expo Media, parte din Marketing Insiders Group, organizeaza cea de-a zecea editie a Customer Care Conference and Expo, un eveniment aniversar ce trece in revista un deceniu de excelenta in aria de customer care. Evenimentul va avea loc in intervalul 9- 10 aprilie 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Bucuresti, 01 aprilie 2014 - Masurararea rezultatelor de business reprezinta cheia unui brand competitiv, insa daca indicatorii folositi nu sunt relevanti pentru organizatie, datele obtinute nu vor avea efectul scontat. Conform unui studiu realizat in martie 2014 de Call Center IQ, cele mai importante forme de masurare a performantei in industria de customer care (in urmatoarele 6-18 luni) vor fi: rata de retentie a consumatorilor; rata de satisfactie a consumatorilor; customer effort (efortul pe care il depun consumatorii pentru a obtine un produs sau serviciu); net promoter rate (cat de mult recomanda consumatorii produsul/serviciul unei companii) si first call resolution. Studiul a fost realizat la nivel international, in randul catorva dintre cele mai reprezentative contact centere.

Alte instrumente valoroase de dezvoltare pentru industria de contact center sunt: feedbackul consumatorilor, eficienta operationala, productivitatea agentilor si eficientizarea costurilor.

Anul acesta, Expo Media reuneste peste 10 ani de experienta in customer care, tendinte relevante ale industriei de profil si  parametri ai contextului economic actual, generand astfel tematica editiei speciale din 2014: impactul masurarii performantelor strategice, financiare si non-financiare, in aria de customer care.

Conferinta de business va avea loc in intervalul 9-10 aprilie 2014, in incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va aduce in discutie subiecte de maxim interes, precum: optimizarea proceselor de business, directii de echilibru financiar, forme moderne de loializare a clientilor si de accelerare a performantei angajatilor.  

“Anul acesta sarbatorim un deceniu de pasiune cu standarde pentru clienti, odata cu editia aniversara Customer Care Conference & Expo. Pentru noi, acest eveniment de business reprezinta  peste 1500 de participanti din top si middle management, alaturi de zeci de parteneriate de succes cu cei mai importanti jucatori din piata de contact center. Implinim 10 ani in care am construit impreuna o comunitate puternica de nisa, in care concepte precum: loializare, ambasador de brand, customer experience, customer centricity, si multe altele, se regasesc la loc fruntas in agendele strategice de afaceri”, a declarat Madalina Vilau - Managing Director, Expo Media.
Printre speakerii conferintei se numara experti de renume ai domeniului din plan local si international, precum:

o    Vincent Vanden Bossche - General Manager, Call Communications.EU;
o    Marcela Stoica - Senior Management Skills Developer, Customer Service School;
o    Apostolos Kemos - Sales Director South East Europe and Israel, Genesys;
o    Liam Anderson - Quality Management Consultant, ZOOM International;
o    Ozge Tekalp - Management Director, Turk Ekonomi Bankasi.

Evenimentul beneficiaza de sustinerea DHL, in calitate de Platinum Partner, Cargus - Gold Partner; Competence Call Center, Genesys, Beia Consult International, Luatel, Zoom International - Silver Partners; Customer Service School - Strategic Partner; Call.Communications.eu - Supporting Partner, precum si de expunerea media asigurata de: Business Arena, Business Forum, Business Live, Romania Libera, Manager Express, 9AM, Marketing Portal, Doing Business, Kompass, IQool.  
Pentru mai multe informatii despre evenimentul de afaceri va invitam sa accesati www.conference-arena.com.
Pentru inscrieri de participare sau oportunitati de sponsorizare, va rugam sa ne contactati la laura.galos@expomedia.ro.

Despre Expo Media

Expo Media, parte din Marketing Insiders Group, asigura servicii de marketing integrat inca din 2004. Avand competente din multiple arii de tip ATL, BTL, TTL si consultanta de tip “customer centricity”, echipa Expo Media se bucura de un portofoliu vast si variat de clienti, cu care desfasoara parteneriate de incredere, pe termen lung. In ultimii ani compania a facut parte din juriul Stevie Awards (Categoria “Sales & Customer Service”) si a demarat proiecte unice in Romania, precum www.conference-arena.com.
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016