Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mobile Advertising, segmentul cu cea mai spectaculoasa crestere in Romania intre 2014-2017

Tags: mobile advertising congress, 31 martie, bucuresti, marketing insiders group, madalina vilau

Conference Arena, parte din MIG, organizeaza cea de-a sasea editie Mobile Advertising Congress, in data de 31 martie 2015, la Hotel Intercontinental din Bucuresti. Mobile Advertising Congress este unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa de Sud-Est, care aduce in prim plan transformarile, oportunitatile si provocarile mediului Mobile, precum si ultimele tendinte din domeniul marketing-ului mobil.

”Interesul ridicat pentru domeniul Mobile se datoreaza impactului transformator pe care il are utilizarea smartphone-ului asupra comportamentului de cumparare al clientilor. Campanii personalizate, marketing bazat pe geo-locatie, mobile payment fac parte din trend-urile acestui an, care vor diferenta brandurile in ochii consumatorului. Schimbarile se intampla foarte rapid, iar accesul la informatii de ultima ora, intr-o maniera accesibila, interactiunea cu cei mai importanti furnizori din domeniu fac din Mobile Advertising Congress 2015 evenimentul cu cei mai multi marketeri vizionari pe metrul patrat.” Madalina Vilau - Managing Director, Marketing Insiders Group si fondator Conference Arena.

“De peste 6 ani, Vodafone Romania dedica acest eveniment celor interesati de tendintele din zona de publicitate mobila. Anul acesta, venim cu un element de noutate si imbinam partea de comunicare cu noile tendinte in zona de m-commerce. Astfel, invitatii nostri vor beneficia de prezentari si studii de caz efectuate de experti in domeniu care au acceptat invitatia de a fi pe scena Congresului de Mobile Advertising,“ a spus Horatiu Dimulescu – Manager, M-Commerce and Wholesale, Vodafone Romania

In studiul ”Situatia Retailului Online in 2015” publicat recent de catre siteul Shop.org impreuna cu Forrester Research, 8 din 10 retaileri din SUA care vand online au declarat ca, in 2015, doresc sa isi mareasca bugetul pentru Mobile Marketing cu 20% fata de anul trecut. Raportul mai arata ca achizitiile facute de pe mobil au crescut cu 50% fata de 2014.


In Romania, la finalul lui 2014 erau 7,5 milioane de smartphone-uri, 22,6 milioane de cartele SIM şi 9,3 milioane de abonamente active, conform datelor ANCOM. 9% din tot traficul de internet din Romania se genereaza de pe dispozitive mobile, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare si consultanta Gemius in 2014. Oamenii prefera sa isi ocupe timpul navigand online de pe telefon in mijloacele de transport in comun, atunci cand merg la cumparaturi, la serviciu si acasa. Procentul de utilizare a smartphone-ului este aproximativ constant de-a lungul intregii zile, cu exceptia perioadei dintre 9 si 11 p.m., in timpul saptamanii, si intre 9 si 10 p.m, in timpul weekendului, cand utilizatorii sunt mai activi.

Mobile advertising-ul este segmentul cu cea mai spectaculoasa crestere in Romania, urmand sa devina tot mai vizibil in consumul de publicitate intre 2014-2017, datorita raspandirii dispozitivelor mobile si a inovatiilor tehnologice care sprijina publicitatea, conform studiului Zenith Media. Publicitatea pe mobil se afla inca mult in urma consumului media prin intermediul dispozitivelor mobile, ceea ce lasa loc unui potential mare de crestere in domeniu. Conform aceluiasi studiu, in 2015 se preconizeaza ca bugetele de mobile ale companiilor din Romania vor atinge 1% din totalul consumului de publicitate si 7% din investitiile in digital.

In acest an, evenimentul Mobile Advertising Congress se afla la a 6-a editie si va atrage lideri autohtoni si internationali cu viziune si experienta in mediul online, antreprenori, profesionisti din domeniul marketingului, bloggeri, pasionati de tehnologie si inovatii in mobile advertising. Mobile Advertising Congress 2015 va avea loc pe data de 31 martie, la Hotel Intercontinental Bucuresti. Moderatorul acestui eveniment va fi Cristian China Birta, „cel mai utilizat blogger” de catre agentii in topul bloggerilor cu care au colaborat agentiile in 2014 realizat de catre Revista Biz.

Evenimentul este sustinut de Vodafone Romania – Presenting Sponsor si de parteneri media: Marketing Portal, Manager.ro, AdHugger, GadgetTrends, Promo afaceri, Learning Netowork, 9AM, Romania Libera, Jurnalul de Afaceri, Orasul Meu, mediaTRUST.

Pentru mai multe informatii privind conditiile de inscriere, puteti sa ne contactati telefonic la +4 0 723 833 333 sau pe e-mail la adresa laura.galos@market-insiders.com.



Despre Marketing Insiders Group - Descoperiti noua generatie multidisciplinara de business! Marketing Insiders Group se aseamana cu usurinta cu un MIG: putere, viteza, inaltimi, independenta, impact. Am reunit experti de top din aria de marketing, traineri, consultanti si specialisti, toti sub acelasi acoperis, acela al viziunii care deschide orizonturi ambitioase de business. Cifre: 50 de branduri internationale in portofoliu, 11 comunitati targetate de social media, peste 100 de conferinte de business de nisa in Europa. In ultimii ani M.I.G. a facut parte din juriul Stevie Awards (Categoria “Sales & Customer Service”) si s-a remarcat prin rezultate de exceptie in proiecte de BTL, training, research si branding. Pentru mai multe informatii, accesati www.market-insiders.com.

CONTACT

Diana Ichim | Creative Communication Strategist, Expo Media
Telefon: +40 21 411 44 20 l Mobil: +4073 141 4202
Email: diana.ichim@market-insiders.com
Web: www.conference-arena.com l www.enlightening.ro  l  www.expomedia.ro
Social Media:    www.facebook.com/ConferenceArena
Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016