Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

YouTube ii cauta pe Fratii Grimm

Tags: youtube, concurs, festivalul de film de la venetia, premiu

YouTube adora povestile, asa ca o alege pe cea mai buna si o premiaza cu 500.000 de dolari. Daca vi se pare ca sunteti un povestas savuros, atunci veti fi interesat de acest proiect al portalului. Atentie insa, nu este vorba de talentul de a-i mentine pe copii atenti la povesti cu balauri si zane, ci acela de a depana povesti interesante care sa-i captiveze pe adultii cinefili.
YouTube a dat publicitatii detaliile privind competitia intitulata Your Film Festival si iata ce trebuie sa facem: trimitem un clip cu o poveste (orice gen e binevenit, la fel si formatul, cum ar fi scurtmetraj, episod pilot etc.).

Filmuletele vor fi votate de utilizatorii site-ului din toata lumea, iar realizatorii celor care intra in top 10 al preferintelor vor merge in Italia, pentru a deschide Festivalul de Film de la Venetia, din 2012.

Aici va fi stabilit si marele castigator care va pleca acasa cu 500.000 de dolari. Cireasa de pe tort este ca ideea cea mare va intra pe mainile lui regizorului Ridley Scott si a echipei sale.

Competitia va debuta pe 2 februarie si va dura pana pe 31 martie. Castigatorul va fi anuntat pe 3 septembrie, la Venetia.

Scuturati-va asadar camerele de filmat de praf si apucati-va de treaba...


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016