Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum aratau 7 vedete de la Hollywood inainte sa devina cunoscute

Tags: celebritati, vedete, hollywood, leonardo dicaprio, angelina jolie, ryan gosling, justin timberlake, lady gaga, scarlett johansson

Multe dintre vedetele consacrate de la Hollywood au devenit cunoscute dupa multe incercari esuate. Multe vedete au intrat in lumea showbiz-ului pe cand aveau doar cativa ani, insa le-a luat ceva vreme sa se faca cunoscute. Sunteti curiosi sa vedeti cum aratau marile celebritati hollywoodiene inainte sa devina faimoase?
1. Leonardo DiCaprio
Celebrul actor a aparut pentru prima data la televizor la varsta de doar 5 ani, intr-un show intitulat Romper Room. Din pacate, nu exista inregistrari video cu show-ul respectiv, insa micul actor a fost protagonistul mai multor reclame din acea vreme.



2. Justin Timberlake
Inainte sa incante tinerele domnisoare alaturi de cei de la NSYNC, Justin Timberlake a participat la multe spectacole pentru descoperirea talentelor. Urmatorul clip video il infatiseaza pe celebrul cantaret si actor interpretand o piesa in cadrul show-ului Star Search.



3. Lady Gaga
Numele real al controversatei cantarete este Stefani Germanotta. Aceasta a participat la randul sau la numeroase talent show-uri, unul dintre acestea fiind spectacolul anual de descoperire a talentelor din New York City.



4. Angelina Jolie
Frumoasa actrita a debutat in 1982, la varsta de 7 ani, intr-un film intitulat "Lookin' To Get Out".



5. Scarlett Johansson
Actrita a debutat in 1994, intr-un film de comedie intitulat "North". Clipul urmator o infatiseaza cu un an inainte, la auditii.



6. Ryan Gosling
Acest idol al femeilor din intreaga lume a facut parte din celebrul show "The Mickey Mouse Club", alaturi de alte vedete precum Justin Timberlake, Britney Spears sau Christina Aguilera. Il puteti urmari in clipul de mai jos.



7. Natalie Portman
Talentata actrita a debutat in 1994, in filmul "Leon: The Professional". Puteti urmari mai jos un clip video de la auditiile pentru rolul Mathilda.



Sursa: Mashable
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016