Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 motive pentru care e bine sa fii pe Twitter

Tags: twitter, oameni, stiri, osama binladen, vedete

Twitter nu se descurca prea bine la a povesti ce face, nu sepromoveaza stralucit. Prin urmare, Twitter este o retea neinteleasa de multi oameni. Twitter nu este o platforma pe care afli cand si cine s-a mai spalat pe dinti si de ce. Exista cateva motive care fac din Twitter o retea relevanta in lumea de azi.
1. Nu mai e nevoie sa te uiti pe site-urile de stiri tot timpul. Te inscrii la fluxul Twitter si afli tot ce-ti trebuie.
 
Sunteti pasionati de filme? Urmariti @SlashFilm pentru a afla ultimele stiri din lumea filmului. Daca sunteti fan ai sportului, urmariti @ESPN si - gata. La @BreakingNews gasim cele mai importante stiri, o selectie din mai multe surse.
 
2. Twitter este o sursa neegalata de stiri.
 
Va amintiti de faptul ca stirea mortii lui Osama Bin Laden a aparut pe Twitter? Nu ati vazut niciodata un "la naiba" ("hot damn") folosit pentru a descrie o stire. Si asta pentru ca sursele conventionale de stiri apeleaza la procese complicate de editare care consuma timp si care curata textul de continut inadecvat. Sursele conventionale de stiri nu publica noutatile decat dupa ce au primit confirmare, dupa ce, eventual au fost scrise. Twitter permite comentarii scurte, oneste, la firul ierbii.

3. Twitter permite doar postari de cate 140 de caractere, ceea ce inseamna ca oamenii sunt concisi.
 
Twitter le forteaza mana pana si celor mai vocale persoane sa spuna tot ce au pe suflet in doar 140 de caractere sau mai putin, ceea ce le permite acestora sa se concentreze mai bine pe ceea ce vor sa spuna. Chiar si un geniu te plictiseste intr-o ora. Mult mia util este sa citesti doar scurte lectii de viata sau trucuri. 
 
4. Este singura modalitate prin care poti sa fii informat despre ce se intampla in viata celebritatilor si a persoanelor importante.
 
Nicio alta platforma nu-i confera informatiei un caracter atat de public asemeni omniprezentului Twitter. Aproape toate celebritatile, vedetele din sport, scriitorii, presedintii de companii sunt pe Twitter si, daca-i urmaresti, poti afla ce gandesc cu adevarat. 

5. Cand ii scrii unei vedete, aceasta, de cele mai multe ori, iti si raspunde.
 
Twitter este cea mai rapida metoda de contactare a celebritatilor (bine, pe acelea care folosesc Twitter si nu angajeaza o companie de PR sa le managerieze imaginea). Sansele sunt mari sa primesti raspuns la o postare interesanta. Daca o vedeta iti scrie e o experienta mai tare decat daca ai trece pe langa ea pe strada. Si asta pentru ca vedeta stie ca esti o persoana reala si vorbeste cu tine!


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016