Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 directori generali pe care trebuie sa stai cu ochii in anul 2013

Tags: alberto perlman, phil libin, jack dorsey, marissa mayer, mark zuckerberg

Trebuie sa fim cu ochii pe aceste personalitati deoarece ele vor face deliciul acestui an, vor aduce numeroase noutati, iar pe deasupra avem ce invata de la ele.
In timp ce unii dintre urmatorii directori generali sunt deja faimosi si cunoscuti de catre majoritatea oamenilor, o parte dintre ei ar putea fi descoperiti in acest an.

Iata cinci directori generali pe care nu trebuie sa ii scapi din ochi in acest an:

1. Mark Zuckerberg, 28 de ani

Zuckerberg este cel care creat faimoasa retea de socializare Facebook in anul 2004 pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a contacta persoane apropiate, dar si necunoscute. In prezent, Facebook a devenit una dintre cele mai raspandite retele sociale din lume, iar pentru 2013 analistii estimeaza unele schimbari majore care vor aduce venituri mari companiei.

2. Marissa Mayer, 37 de ani

Marissa Mayer este presedintele si directorul general al Yahoo!, corporatia de internet, portal si motor de cautare. Acesta este considerat primul motor de cautare performant, care ofera unele dintre cele mai populare servicii online, bazate pe un cont unic: un serviciu de e-mail (Yahoo! Mail), program de conversatie pe internet (Yahoo! Messenger), stiri (Yahoo! News), calatorii (Yahoo! Travel) si multe altele.

3. Jack Dorsey, 36 de ani

Jack Dorsey este fondatorul retelei de socializare Twitter, care este asemanat cu "sms-ul internetului", deoarece permite scrierea si transmiterea de mesaje de maximum 140 de caractere. Dorsey este cunoscut sub denumirea de "antreprenorul antreprenorilor", deoarece a pus bazele unei platforme de social media care a avut scopul de a schimba lumea, de a rasturna guvernarea si de a transforma modul de comunicare al oamenilor.

4. Phil Libin, 40 de ani

Phil Libin este directorul general al Evernote, compania americana cu aproximativ 300 de angajati. Evernote este un soft care permite utilizatorilor sa ia notite pe diverse terminale, de la smartphone, la desktop si de mai multe tipuri, de la simple texte, pana la fragmente de pagini web si clipuri video. Notitele luate sunt stocate in cloud si apoi pot fi accesate de oriunde exista o conexiune internet. Notitele pot fi triate si aranjate in diverse capitole, la ele putand fi facute adnotari. Aplicatia poate fi descarcata gratuit, insa exista si o varianta pe bani, cu mult mai multe caracteristici si cu mai mult spatiu de stocare.

Omul de afaceri sustine ca "Poti deveni antreprenor, doar daca vrei sa schimbi lumea". Directorul Evernote spune ca acesta este motivul potrivit pentru care ar trebui sa se intemeieze un business, nu pentru a avea mai multi bani, timp liber sau putere.


5. Alberto Perlman, 35 de ani

Alberto Perlman este directorul general al Zumba Fitness, pe care l-a fondat alaturi de alti trei parteneri, toti purtand numele Alberto, insa Perlman a fost  cel care a pornit ideea de afacere. Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino si implica o combinatie intre elemente care tin de dans si elemente din sfera aerobicului. Dupa ce a cunoscut un succes urias in SUA, Zumba s-a raspandit rapid in intreaga lume, programul de dance-fitness ajungand sa fie predat de mai mult de 30.000 de instructori autorizati in peste 40.000 de locatii din peste 75 de tari.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016