Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter se pregateste de listarea la bursa

Tags: marketing, twitter, afcebook, listarea la bursa a twitter, twitter se listeaza la bursa

In zilele urmatoare, reteaua de socializare va intra pe bursa, eveniment care este asteptat cu deosebit interes in Statele Unite si nu numai. Conform agentiei AFP, Twitter va actiona cu prudenta, caci are incasari de 1,6 miliarde de dolari (de zece ori mai mici decat cele ale Facebook acum un an) si o cotatie de aproximativ 10 miliarde de dolari (analistii estimand o cotatie dubla):
Cresterea recenta a actiunilor Facebook, dupa ce acestea au scazut dramatic dupa intrarea pe bursa de acum un an, da o aura mai blanda climatului bursier din punctul de vedere al companiilor de inetrnet.
 
Analistii se asteapta ca Twitter sa creasca mai reepde decat compania rivala, nereusind insa sa atinga decat o treime din mariema acesteia, pentru ca are o activitate considerata 'de nisa'. 
 
Twitter a aparut in martie 2006 cand, de pe contul cofondatorului sau Jack Dorsey (@jack), s-a lansat un prim ‘tweet’ automat prin care anunta: ‘lansez twttr’. A urmat apoi primul tweet trimis de ‘o persoana adevarata’, o invitatie a lui Jack Dorsey catre colegii de serviciu. De atunci, au fost scrise peste 350 de miliarde de tweet-uri, aproximativ 500 de milioane pe zi.
 
Starul american Justin Bieber (@justinbieber) are cel mai mare numar de ‘followers’, cu peste 46,44 milioane de abonati la contul sau, urmat indeaproape de cantareata britanica Katy Perry (@katyperry), cu 46,43 milioane si Lady Gaga (@ladygaga), cu 40,39 milioane. Presedintele american Barack Obama se plaseaza pe locul al patrulea, cu 39 de milioane de abonaţi la contul sau. 
 
Site-ul a anuntat, la sfarsitul lunii trecute, ca are 232 milioane de utilizatori. Din acestia, putin peste 40% se conecteaza zilnic, 76% de pe un telefon mobil. Twitter estimeaza ca mai putin de 5% din conturile retelei (11,6 milioane) sunt false. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016