Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este sau nu reclama?

Tags: marketing, reclama ascunsa, reclama ascunsa htc, telefonul belgianului, dropbox

Telefonul inteligent. O mare inventie a vremurilor noastre. Acum zece ani nu ne puteam inchipui ca va fi inventat, insa nu mai putem trai fara el. Ne-a schimbat viata in mod radical. Ne si temem de el, caci sistemul de operare Android incarca automat, undeva in cloud, toate pozele pe care le facem...
Update: Purtatorul de cuvant al Politiei Tulcea, Daniele Corodan, a precizat ca au un dosar in lucru, dar nu este vorba despre furt, scrie adevarul.ro.
 
„Intrucat fapta nu s-a petrecut pe raza judetului, Politia Tulcea nu are competenta in cercetarea unei astfel de infractiuni”, a explicat ea. 
 
Daca cetateanul roman stia ca bunul folosit este furat, el va putea fi acuzat de tainuire. 
 
Belgianul Yannick De Neef crede, totusi, ca functia ii este cat se poate de utila in ceea ce priveste propriul entertainment, caci poate vedea ce fac 'romanii' la care a ajuns, deloc benevol, telefonul.
 
Omul si-a facut si blog. El povesteste cum s-a dus in vacanta in Spania si a ramas fara telefonul pe care il cumparase pentru poze de vis. Ironia face ca dispozitivul a inceput sa-i mute in Dropbox, fotografii. HTC-ul pierdut nu a fost resetat si a ramas conectat la contul de Google al primului proprietar.
 
Vocile internaute spun ca este reclama la telefonul care costa la noi vreo 26 de milioanei in bani vechi. Mai ales ca se face publica si adresa 'noilor' adrisanti: Macin, Tulcea (conform citirii datelor GPS, o alta functie controversata a dispozitivelor inteligente).
 
Yannick sustine ca a contactat Politia Romana, dar reprezentantii acesteia i-au ras in nas.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016