Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ursus isi lanseaza noua sticla la inaltime

Tags: bere ursus, sticla ursus 0, 5 l, lansare sticla ursus, campanie ursus, balon, graffiti bbdo

Parca pentru a arata o anumita superioritate, ca doar nu degeaba i se spune "regele berii in Romania", Ursus si-a ridicat in slavi noul ambalaj. Si a facut-o la propriu, legandu-l de un balon si trimitandu-l prin tara.
Semnata de Graffiti BBDO, campania anunta astfel lansarea noii sticle de 0,5 l si include pe langa componente print si OOH, si un spot TV de 45 secunde ce va rula pe toate statiile TV pe parcursul lunii decembrie.
 
"Spotul lanseaza noua sticla Ursus. La propriu. O lanseaza legata de un balon mare si rosu. Dar calatoria sticlei peste tara este mai mult decat atat. Este calatoria regelui berii din Romania deasupra propriului regat si este, in acelasi timp, dramatizarea unei calitati pe care berea Ursus o pastreaza indiferent de ambalaj: calitatea de a-i aduce impreuna pe toti cei care vor sa se bucure de o bere buna in compania unor prieteni buni", spune Vlad Lazar (Group Creative Director Graffiti BBDO).



Campania de lansare a noului ambalaj le va permite consumatorilor sa interactioneze cu marca atat la punctul de vanzare, cat si in mediile de comunicare.

„Atat ambalajul, care pur si simplu atrage prin eleganta si atentia la detaliu, cat si campania de comunicare, care aduce noutati absolute pentru piata berii in Romania, sunt inca o dovada ca Ursus este un deschizator de drumuri”, adauga Marian Olteanu (Senior Brand Manager Ursus).
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016